Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan szülök, segítséget...

Lassan szülök, segítséget szeretnék pár kérdésben!? 38hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok!

38 hetes kismama vagyok, érdekelne pár dolog amit nem tudok biztosra.

Minden nap kemenyedik a hasam és közben enyhe mensi görcsöt érzek ami nem tart sokáig de naponta többször jelentkezik és nem rendszeres. Ezek már joslok lennének? A joslo mindig kemenyedessel jár?

A vajúdási fajasok mindenképp rendszeres időnként jönnek vagy lehet folyamatos fájdalom is?

Lehet hülye kérdés de ha nagyon lent mozog a baba a fenektajekon szoktam fájdalmat érezni mintha belül nyomna a csontot. Elég rossz érzés. Ez a fajta fájdalom fennáll szülés közbenis vagy olyankor belul a fenekrész nem fáj?

Köszönöm aki szán egy kis időt hogy elolvassa a kérdéseim és segít nekem!

Üdv:38hkm

2015. jan. 11. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
En szules előtti napon este éreztem az olyan fájdalmat hogy lent fajt a derekam alatt vagy hogy is fogalmazzak :D de annyira hogy lepni sem bírtam. Ez azert volt mert a baba feje beàllt a szülő csatornába mint utólag kiderült nekem mar órák voltak Csak a szülésig :) ezek jóslók amik igen keményedés el társulnak . :) a szervezeted készül a szülésre ami lehet pár óra múlva lehet csak hetek napok múlva indul :) nyàkdugó elment mar ? Nekem a kiirt napon ment el 5 napot húztam meg ra :) az igazi fàjàsok pedig rendszeresen fognak jönni nekem pl 6 percesekkel kezdődött hajnal 4 kor. Majd 5-4-3-2 :) 11 re a kezemben volt a lanyom. Könnyű szülést :)
2015. jan. 11. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem jóslóid vannak. Ilyesmi a vajúdás is, de rendszereződik, és derékba sugárzó általában. A fenéktáji fájdalom nem hiszem, hogy vajúdásnál érződni fog, a vajúdás elég erős fájdalom, elnyomja szerintem. Azt kell figyelned, hogy rendszeresek-e a fájások, meddig tart egy-egy fájás. Kórházba 5 perces fájásokkal vagy megzatvíz-elfolyás/szivárgás esetén érdemes menni!
2015. jan. 11. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sokat segitettetek!

A nyakdugom szerintem még megvan, vagy csak nem vettem észre ha esetleg elment. De figyelem magam!

Megegyszer köszönöm nektek!

2015. jan. 11. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

joslo

a szüles maga olyan,a vege fele,mintha nagyon kellene kakilnod,es ott nyomja a feje a feneked,1x csak megkönnyebülsz,na akkor mar kint van :-)

2015. jan. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!