Szorulás?! Ártok ezzel? Nektek mi segített?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, és szörnyen szorulásos. Előbb is már annyira fájt az egész hasam, majdnem elsírtam magam. Ilyenkor iszok egy kis tejeskávét, mert attól könnyebben megy. Azzal nem ártok? De annyira fájt már a hasam, hogy hiába sikerült már, még mindig fáj. :(2015. jan. 10. 15:00
1/2 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Kiprobálhatod még a szilvát.
2/2 anonim válasza:
Szia,nyugodtan igyál tejes kv-t ,tejet ,szilvalét vgay befőtt levét.Ihatsz citromos langyos vizet minden reggel ébredés után.Egyél sok gyümölcsöt,ha lehet a banánt kerüld,vagy azt ritkábban csak.Zöldségfélék is remekek,paprika,paradicsom stb.egyik sem a hasfogásról híres.Próbálj "sokat" mozogni sétálni.Tejtermékek is jók.
Mindannyian vagy legalábbis elég sokan küzdünk ezzel.Orvosi engedéllyel akár hashajtót is szedhetsz(Én az első terhességemnél olyat kaptam amit gyerekeknek ajánlanak,mert 6. hónaptól nem volt székletem).
Nyugtasson a tudat,hogy nem vagy ezzel egyedül ;)
Jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!