Terhességi erős hányingerben, émelygésben segített nektek a gyömbér? Hogy fogyasztottátok?
Egy 1,5 literes ásványvízbe tettem 3-4 karikát. Azt iszogattam.
Amit te csináltál, azt megfázásra szokták ajánlani. Nem kell olyan töményen és méz sem kell.
Hülyeség, hogy vetélést okoz. Itt egy cikk:
Köszönöm! Kipróbálom a teát is! Salvus víz is jó terhesség alatt?
18 hétig? Basszus. Nekem egy hete tart, de alig tudom ellátni a családom. Folyton jön föl a levegő, sokszor azt érzem a savtól már nyelni sem tudok, a fejem olyan kómás, mintha másnapos lennék. Felpuffadás is ront az eleve béka segge alatt lévő komfortérzetemen. Ha nem émelyegnék, még akkor azt mondom elviselem a többit, de ez...van, hogy kívánok gyümölcsöket, főleg mandarin és gránátalma a nyerő, de csak addig jó, míg eszem.Utána vissza a mélybe. Jó lenne valami apró kis segítség, mert azért itt van 2 örökmozgóm. Ráadásul egyikkel sem voltam rosszul, nem tudom most ezt miért viselem ennyire borzalmasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!