Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ananász és tonic tényleg...

Az ananász és tonic tényleg segít a szülés megindulásában? 40hkm

Figyelt kérdés
Mi van benne?

2015. jan. 10. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
nalam nem segitett igaz utalom a tonicot ugyhogy 1-1,5 litdrnel tobbet nem is tudtam meginni
2015. jan. 10. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem ér, ha amúgy a baba nem érett meg rá. Ha nem indulna el magától,ettől sem fog. Miért kell kiűzni idő előtt?
2015. jan. 10. 10:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen idő előtt?Már betöltöttem a 40hetet.Egyébként meg jobb a természetes mint az indító.Egyébként ha tudni akarod hétfőn indítanak!!!!!
2015. jan. 10. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én ittam a tonikot meg a málnalevélteát is, nem indult meg a szülés tőle, túlhordtam 41 hetesen indítottak, de annyi hatása volt a toniknak meg a málnalevél teának, hogy a méhnyak teljesen felpuhult, és 3 ujjnyira kinyílt mire indítottak, így könnyebb volt szülni, mert gyorsabb volt a tágulás.

Egyébként sokféle oka van, ha nem indul meg magától rendes időben a szülés. Lehet elszámolni is, de az én esetemben pl. az volt, hogy nagy baba, túl sok magzatvíz, emiatt a baba fent volt, nem ékelődött be a szülőcsatornába, hiába volt nyitva a méhszáj, a baba fent volt, a szülés nem indult meg. Az orvosom mondta, hogy nincs mire várni, mert ez egy komplikáció, így magától nem indul meg a természetes útján. Én bíztam benne, így indítás lett, oxitocin és burokrepesztés, utána már simán ment minden.

Neked is hasonló jókat, mielőbbi szülést és jó egészséget kívánok!

2015. jan. 10. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem segítet. De a tonic csak úgy ér valamit, ha fél óra alatt iszod meg a 2litert.nekem nem ment. Valakinek a hosszú séta indítja be, vagy a csípős étel. Probáld ki hátha sikerül.
2015. jan. 10. 13:01
 6/8 kloetta ***** válasza:

na én mindent próbáltam. málnalevél napi 1 liter, tonic, ananász, csípős kaja, sok séta, lépcsőzés,...

39 hetesen kezdtem, 40+1esen lett baba. nem segített semmit. Tudom hogy rossz várni rá, de ha ő nem akar, nem jön ki hamarabb.

2015. jan. 10. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy papíron kiszámolták, hogy ennyi ideje van, nem jelenti, hogy az a valóság. A babák tudják, mikor jött el az idő. A doki indít hétfőn? Mert neki úgy kényelmes, nem azért, mert oka van rá. 2 hetet még simán lehetne várni rá! De nem fogtok, ezek szerint.
2015. jan. 11. 00:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Már a lepényem se a legjobb és nem csak a doki számólta.Ez még nem indítás csak teszt.
2015. jan. 11. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!