Az ananász és tonic tényleg segít a szülés megindulásában? 40hkm
Szia! Én ittam a tonikot meg a málnalevélteát is, nem indult meg a szülés tőle, túlhordtam 41 hetesen indítottak, de annyi hatása volt a toniknak meg a málnalevél teának, hogy a méhnyak teljesen felpuhult, és 3 ujjnyira kinyílt mire indítottak, így könnyebb volt szülni, mert gyorsabb volt a tágulás.
Egyébként sokféle oka van, ha nem indul meg magától rendes időben a szülés. Lehet elszámolni is, de az én esetemben pl. az volt, hogy nagy baba, túl sok magzatvíz, emiatt a baba fent volt, nem ékelődött be a szülőcsatornába, hiába volt nyitva a méhszáj, a baba fent volt, a szülés nem indult meg. Az orvosom mondta, hogy nincs mire várni, mert ez egy komplikáció, így magától nem indul meg a természetes útján. Én bíztam benne, így indítás lett, oxitocin és burokrepesztés, utána már simán ment minden.
Neked is hasonló jókat, mielőbbi szülést és jó egészséget kívánok!
na én mindent próbáltam. málnalevél napi 1 liter, tonic, ananász, csípős kaja, sok séta, lépcsőzés,...
39 hetesen kezdtem, 40+1esen lett baba. nem segített semmit. Tudom hogy rossz várni rá, de ha ő nem akar, nem jön ki hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!