Milyen a magzatvíz vizsgálat?
Elvileg (ha nem egy barbár az orvos) ezt csak nyitott méhszájon keresztül csinálják. Egy kis fénnyel megvilágítják a magzatburkot, azon keresztül pedig látszik a magzatvíz színe.
Szia!
Fel feküdtem egy nőgyógyászati székre,elöször kézzel megvizsgált,gondolom,a méhszájam állapotára volt kíváncsi. (Azt olvastam,hogy zárt méhszájnál nincs magzatvíz vizsgálat) Aztán molyolt egy fél percig ott lent,kb semmit nem éreztem belőle. Jó kellemetlen volt,de melyik nődokis vizsgálat nem az:) Kacsát be , aztán egy fém cső és megnézik,hogy zavaros e a víz ennyi. Tényleg nem több fél percnél..
Na ami utána jött az nem fél perc volt:D
Reggel 10 kor vizsgálat este 22:08 perckor jöttek a fájások,másnap délután 2kor meg a kicsike leánykám :) Nem tudom,hogy magától vagy a vizsgálattól,de mikor a doki elöször csak a méhszájam állapotát vizsgálta az egy kicsit kellemetlen volt,pedig előtte sosem fájt! (Talán kézzel tágíthatott)?! Hmm már sosem tudom meg.. Mindenesetre valami nagyon megindította a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!