Szerintetek megengedhetem?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok. tegnap az orvosom rákszűrést szeretett volna csinálni,(bár nem értem miért mikor elmentem vele megbeszélni hogy babát szeretnénk akkor csinált egyet) de nem engedtem, mert a méhlepény a méhszájamon van. mondta hogy ha nekem ugy jobb akkor 19 hetesen veszi le a mintát, hátha addig fejeb csúszik. ettől egy kicsit megnyugodtam.szerintetek akkor már nem nyugodtan megengedhetem?2015. jan. 8. 12:53
1/10 anonim válasza:
Nekem is a méhszájon volt, nekem vett kenetet talán 10 hetesen, nem lett semmi gond
2/10 A kérdező kommentje:
de az csak kenet, a rákszürésnél kicsíp egy db ot! vagy a kettő egy és ugyan az?
2015. jan. 8. 13:01
3/10 anonim válasza:
Dehogy csíp ki egy darabot...honnan szedtél ilyet?
4/10 anonim válasza:
Nem csíp ki, nézz róla videót youtuben. Egyébként a méhlepény belülről van a mehszajadon, a mintát pedig kívülről veszi. Inkabb kérdezted volna meg az orvost, hogyan zajlik pontosan a vizsgálat, mint csak úgy tiltakozol ellene. Mondjuk egy normális doki,megkerdezte volna, hogy miért félsz tőle. Mikor volt a legutóbbi vizsgálat egyébként?
5/10 A kérdező kommentje:
„A méhnyakról speciális eszközzel sejteket sodrunk le" nekem eddig minden alkalommal nagyon fájt! ez volt a másik ok amiért nem kértem.
2015. jan. 8. 13:10
6/10 anonim válasza:
Itt van róla kép és leírás. Nem csípnek ki semmit, olyan a pálcika mint egy mini WC kefe, legalábbis engem arra emlékeztet.
7/10 A kérdező kommentje:
minden évben csináltatok, legutóbb fél éve volt!
2015. jan. 8. 13:11
8/10 anonim válasza:
Ne haraghudj, nem akarlak bántani, és tudom, h a hormonok bántanak eléggé. De miért feltételezed, h egy szülész-nőgyógyász olyan dolgot tenne egy középidős terhes nővel, ami veszélyeztetené az állapotát? Tényleg nem bántás, csak kíváncsiság. Én maximálisan megbízom a nőgyógyászomban, és sosem kérdőjelezem meg a munkájában.
9/10 A kérdező kommentje:
nem semmi, nem bántasz vele! egyszerűen annyi tragédia történt a környezetemben, hogy rettegek mindentől. probálok csak pozitivan gondolkozni, de állandóan az jár a fejemben hogy elvesztem a babám, és a másik hogy nem tudm ezt kivel megbeszélni, és csak örlödöm.és tudom hogy ezzel sem teszek jót.
egyszerűen nem ismerek magamra sem. az első babámnál nem volt semmi probléma boldog és nyugodt volt a baba várásom, de mmost. sajnos nem tudom mivan vele....
2015. jan. 8. 13:30
10/10 anonim válasza:
Lehet erősebb a tölteted a hormonokból, nálam is ez volt a másodiknál, elsőnél nyugodt voltam (tudatlanok nyugalma), aztán másodiknál már mindennek elébe akartam menni, és őszintén átugrani ezt a 8-9 hónapot. Most várom a harmadikat (ez lesz az utolsó), de megint az van, h átugornám ezt az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!