Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor, ha elesek? Mi...

Mi van akkor, ha elesek? Mi baja lehet a magzatnak?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok. A 2 éves kislányom állandóan előttem ugrál, mintha élvezné, hogy összeakadunk. Egyszer már el is estem benne, de az oldalamra sikerült, nem lett semmi baj. Mi lehetne?
2010. febr. 5. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a babának árt az neked is fáj. Abból tudod, hogy gond van vagy lehet. Azért vigyázz.
2010. febr. 5. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Újra leírom az itt olvasott kedvenc halacskás példát:)

Szóval képzelj el egy vízzel töltött lufit, amiben úszkál egy halacska, és próbáld úgy megütni a lufit, hogy megüsd vele a halat is. Ha sikerül is, a víz annyira tompítja, hogy nem lesz baja. Én háromszor estem el az első 8 hétben (egyensúlyzavarom lett, és simán elbotlottam a semmiben is) de nem lett a babának baja. Ne aggódj, vigyáz rá a magzatvíz, meg körülötte te:) Azért ha tudsz, esésénél gömbölyödj össze, hogy ne egyenesen a pocakra ess, ahogy csináltad is.

2010. febr. 5. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Hááát azért...oké ez a halacska dolog,van benne valami,de azért te is képzeld el,hogy a 38.hétben mekkorára nő a "halacska" ,mekkora helye lesz,és hogy mennyivel közelebb van a "lufi"...

Hidd el,azért ilyenkor már nem tompítja annyira azt az ütést!

Jobb vigyázni!

Boldog babavárást Mindenkinek!

2010. febr. 5. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Jaa,plusz esetleg eshetsz olyan rosszul,vagy olyan nagyot,hogy neadjisten leszakadjon a méhlepény...
2010. febr. 5. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Megrepedhet a magzatburok. Én most voltan vizsgálaton, mivel nekem is sikerült elesnem. Hála Istennek semmi baj, incs, de javasolta a dokim, hogy ilyen esetben ügyelet, még akkor is ha mozog a baba.

Jobb félni, mint megijedni.

Vigyázz magadra, már nincs sok hátra én 38 hetesen szültem az elsőt.

2010. febr. 6. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
A szomszédomnak 36 hetesen kellett Karácsony előtt megszülnie a halott gyermekét egy apró esés miatt. Be sem ütötte a pociját, de aznap délután már nem mozgott a baba. Elment reggel a dokihoz és már addig sajnos meghalt. Szóval egyetértek azzal hogy nagyon óvatosan és ha megtörténik a baj,azonnal orvos!!!
2010. febr. 6. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó esetben nem lesz semmi baja! De nagyon vigyázz magadra, mert én a múlt héten csak egy picit megcsúsztam, tehát semmi esés, csak egy pici megcsúszás. Nem is gondoltam, hogy baj lehet, de másnap elkezdtem barnázni. Doki megvizsgált, minden rendben, de ez a kis csúszás is valami ér megpattanását eredményezte. Akkor egy esés akár sokkal rosszabbat is okozhat.

Szóval próbálj meg vigyázni Magadra, de azért ne élj burokban!! :-) Üdv! 20+1 hetes kismami

2010. febr. 6. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor 4 es fel honapos voltam azelott 3 szor ajultam el.Eloszor erosen megszedultem es ahogy a konyhaba ertem vizet inni..puff arra ebredtem hogy a parom az agyon ebresztet,es hasra estem.Masodjara zuhanyozas kozbe,nem kaptam levegott,ott is hasra.Harmadjara egy barati tarsassagba ajultam el ott a steressz miatt.Azonnal kihivtak a mentot,es semmi bajunk nincs.Szerencse.Most 6 honapos vagyok es jobban vigyazok magamra.
2010. febr. 6. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát szép..ismét győzőtt a józan ész...:(

Ezek szerint ha valaki le merte írni,hogy igenis történhet baj,ha elesik valaki,az szépen le lett pontozva..

Pedig szerintem a kérdésre válaszoltunk!

Mindenkinek boldog,panaszmentes babavárást kívánok,de ettől függetlenül lehet baj abból,ha megütjük a hasunkat!

Akár tetszik,akár nem!

Jobb félni...

2010. febr. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!