Mi van akkor, ha elesek? Mi baja lehet a magzatnak?
Újra leírom az itt olvasott kedvenc halacskás példát:)
Szóval képzelj el egy vízzel töltött lufit, amiben úszkál egy halacska, és próbáld úgy megütni a lufit, hogy megüsd vele a halat is. Ha sikerül is, a víz annyira tompítja, hogy nem lesz baja. Én háromszor estem el az első 8 hétben (egyensúlyzavarom lett, és simán elbotlottam a semmiben is) de nem lett a babának baja. Ne aggódj, vigyáz rá a magzatvíz, meg körülötte te:) Azért ha tudsz, esésénél gömbölyödj össze, hogy ne egyenesen a pocakra ess, ahogy csináltad is.
Hááát azért...oké ez a halacska dolog,van benne valami,de azért te is képzeld el,hogy a 38.hétben mekkorára nő a "halacska" ,mekkora helye lesz,és hogy mennyivel közelebb van a "lufi"...
Hidd el,azért ilyenkor már nem tompítja annyira azt az ütést!
Jobb vigyázni!
Boldog babavárást Mindenkinek!
Megrepedhet a magzatburok. Én most voltan vizsgálaton, mivel nekem is sikerült elesnem. Hála Istennek semmi baj, incs, de javasolta a dokim, hogy ilyen esetben ügyelet, még akkor is ha mozog a baba.
Jobb félni, mint megijedni.
Vigyázz magadra, már nincs sok hátra én 38 hetesen szültem az elsőt.
Jó esetben nem lesz semmi baja! De nagyon vigyázz magadra, mert én a múlt héten csak egy picit megcsúsztam, tehát semmi esés, csak egy pici megcsúszás. Nem is gondoltam, hogy baj lehet, de másnap elkezdtem barnázni. Doki megvizsgált, minden rendben, de ez a kis csúszás is valami ér megpattanását eredményezte. Akkor egy esés akár sokkal rosszabbat is okozhat.
Szóval próbálj meg vigyázni Magadra, de azért ne élj burokban!! :-) Üdv! 20+1 hetes kismami
Hát szép..ismét győzőtt a józan ész...:(
Ezek szerint ha valaki le merte írni,hogy igenis történhet baj,ha elesik valaki,az szépen le lett pontozva..
Pedig szerintem a kérdésre válaszoltunk!
Mindenkinek boldog,panaszmentes babavárást kívánok,de ettől függetlenül lehet baj abból,ha megütjük a hasunkat!
Akár tetszik,akár nem!
Jobb félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!