Töltött paprika terhesen lehet?
Figyelt kérdés
Google-ba nem találtam..2015. jan. 7. 20:01
1/14 anonim válasza:
Terhesen mindent lehet enni a nyers húson és a nyers tojáson kívül. Bár én egyszer a friss majonézt is megkockáztattam, friss tojásból.
2/14 anonim válasza:
És a penészes sajtokon és a grillezett ételeken kívül...
3/14 anonim válasza:
Nem mondod komolyan, hogy te minden kajára rákeresel, amit meg szeretnél enni... Miért ne lehetne?
4/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert hasonlit a fasirthoz..
2015. jan. 7. 20:25
5/14 anonim válasza:
És akkor fasirtot sem eszel? Ha jól átsütöd, akkor bármilyen húst megehetsz, a lényeg az, higy ne legyen nyers/félig nyers. Élvezd a terhességet, ne parázd túl!
6/14 A kérdező kommentje:
Igen megértelek, nem aggódom túl, csak nem én fogom csinálni a fasirtat vagy a töltött paprikát, hanem az anyukám, és nem látom.. de azért persze hogy megeszem,csak nem árt ha megkérdezem mástól..
2015. jan. 7. 20:34
7/14 anonim válasza:
Komolyan eszem eldobom... Anyukád tudja mit tehet le eléd nyugi nem hinném hogy rosszat akarna nektek.... most nyugi le mert mi lest később..élvezd ki és ne csinálj magatoknak + problémát.
8/14 anonim válasza:
Grillezett ételeket mióta nem ajánlják? Én penészes sajtot is ettem, igaz kevesebbet és ritkábban, mint máskor.
9/14 anonim válasza:
Grillezett húst nem lehet??? Ne hülyéskedjetek már, az a legegészségesebb kaja, amit csak lehet enni. Hogy kéne enni a húst, olajban tocsogva panírozva???
10/14 anonim válasza:
Anyám borogass :))))
Fasírtot se lehet enni terhesen?? :DD
Én még camambertet is ettem, bolti, nem volt romlott.
Ne légy már ennyire beteges kérdező, mert be fogsz kattanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!