Ki szült mostanában a tatabányai Szent Borbála Kórházban?
Sok rosszat hallok sajnos a kórházról és már 39 hetes vagyok. Ettől az egytől félek, hogy szemét módon fognak velem viselkedni.
A Málik doki az orvosunk. Nagyon szeretem, remélem így azért kedvesebbek lesznek velünk.
nekem nem volt fogadott orvosom de mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.
márciusban szültem
Márciusban volt császárom. Semmi rosszat nem tudok mondani, sőt! Az ápolók nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A császár utáni gyors felépülés nagy részben nekik köszönhető. A "rettegett" csecsemősökre sem lehet egy szavam sem, igaz volt akin már látszódott a fásultság, de ennyi. Segítettek mellre tenni a picit, felülni... stb. Nem tudom,h miért van rossz híre. Volt fogadott dokim, de minden orvos nagyon kedves volt. Sztem sokkal inkább az számít,h kik lesznek a szobatársaid. De ez meg nem kórházfüggő.
Volt olyan szobatársam, akinek nem volt fogadott dokija, vele is minden ápoló és orvos ugyanolyan kedves volt mint velem. Nehogy aggódj!
Sziasztok! Én 35 hetes vagyok és nincs fogadott orvosom.
Sok rosszat hallottam én is, de próbálok pozitív maradni.
Kicsit azért aggódom, hogy ki lesz éppen az ügyeletes orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!