Szerintetek közeleg már a szülés ideje a jelek alapján?
Figyelt kérdés
35+3 hetes vagyok,de már nagyon keményedik a hasam és közben lentre is nyilal.Félek hogy napok vannak csak a szülésig már.A derekam is szokott fájni keményedés után,de olyankor nincs nyilalás.
Már van 2 gyerekem,de mindketten császármetszéssel születtek,és nem voltak fájásaim,mert a 38.héten megindították a szülést eü.okok miatt(toxímia).igazából sajnos nem tudom eldönteni,hogy jóslófájás vagy csak keményedéskor rosszul ülök,vagy épp amit csinálok.Az első kettőnél is voltak keményedéseim,de akkor azt semmi más nem követte,sem nyilalás,sem derékfájás.
2015. jan. 6. 18:25
1/1 anonim válasza:
Lehetséges hogy közeleg a szules, szerintem csak jósló fàjàsok . Nekem rengeteget kemenyedett a hasam. Magnéziumot kellett szednem a Szülésznőm tanácsára a 38. Hétig . Alap esetben csak a 36. hétig kell szedni. Igy 40+ 5 hetes voltam mikor megindult a szules :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!