Kinek hány hetesen derült ki a baba neme?
Figyelt kérdés
Kicsit elszomorodtam , mert a mi picikénk szégyenlős. :( 2 hét múlva megyünk 4D ultrahangra 20 hetesen . Remélem akkor megmutatja magát. :)2015. jan. 6. 15:38
11/22 anonim válasza:
24. héten tudták megmondani hogy kislány.
12/22 anonim válasza:
Mindkét gyermekemnél a 18 hetes uh-n mondták biztosra.
13/22 anonim válasza:
12 het 4 naposan a kisfiamnal, a kislanyomnal pont a 13. heten. 99%-ra mondta a doki es vegig az is maradt!
14/22 anonim válasza:
36. héten mutatta meg magát. Kislány lett. Most várom a másodikat 14 hetes vagyok de még ő sem mutatta meg magát :(
15/22 anonim válasza:
19. héten mondtàk hogy làny. Majd 4d n is megerősítettek 28 . Héten :)
16/22 anonim válasza:
Akkor te is izgulsz.:))en jovoheten 21 hetesen megyem 4dre mert az orvos nem akarta megmondani :(
17/22 anonim válasza:
Nekem mind a háromnál a 18-20 hetes genetikai UH-n derült ki.
18/22 anonim válasza:
18-20 hetes genetikai ultrahangon mondták meg hogy kislány... azóta nem erősítették meg mert szégyenlős lett. :D 28hkm
19/22 anonim válasza:
19+1 naposan tudtam meg hogy kisfiú :)
20/22 anonim válasza:
Mindkettőnél 12 hetesen 4D uh-on. (Fiú-lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!