Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem hagy nyugodni a gondolat;m...

Nem hagy nyugodni a gondolat;mire célzott ezzel?

Figyelt kérdés
Kézi vizsgálat közben kérdezte az orvos,hogy hanyadik terhesség?Válaszoltam,hogy az első.Mire ő:"ez elég érdekes".Mire érthette ezt?

2015. jan. 6. 08:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%

Off: most komolyan azért lett lepontozva az egyik válaszoló, mert volt egy abortusza, pedig amúgy tök kulturált, értelmes és hasznos választ adott?

Ki az az IQ fighter, aki ez alapján pontoz?????

2015. jan. 6. 19:27
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Tág punci. Biztos meglepődött a doki, mikor hirtelen elmerült benne: D
2015. jan. 6. 19:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm 21-es, engem pontoztak le. Valóban úgy használják a kis kezeket, mintha like, vagy dislike gomb lenne. Már megszoktam, rá se ránts.:)

Jólesett, hogy szót emeltél mellettem, köszönöm!

2015. jan. 6. 20:11
 24/31 A kérdező kommentje:
A lepontozó nem én voltam;nekem minden válasz hasznos,amiben nem vagyok sík hülyének feltüntetve :) .Köszönöm az eddigi véleményeket,holnap a dokit is meg fogom kérdezni :)
2015. jan. 7. 07:00
 25/31 anonim ***** válasza:
En is annyit mertem a kerdesre valaszolni h tagnak talalta ami egyertelmu. Mindjart le vagyok en is pontozva. Es meg azt se momdtam h abortuszom volt. Errol ennyit.
2015. jan. 7. 09:07
 26/31 anonim ***** válasza:
49%

:)

"En is annyit mertem a kerdesre valaszolni h tagnak talalta ami egyertelmu."

és te egyetlen böffentésből, ilyen messzemenő konzekvenciát vontál le, amit ily hevesen védsz?? :)

2015. jan. 7. 09:38
 27/31 anonim ***** válasza:
Na,mit mondott a doki?
2015. jan. 12. 10:31
 28/31 anonim ***** válasza:
93%
Lehet,hogy tágabb vagy, mint 1. babával terhes nőknél megszokott. Szerintem ezen ne parázz ha azt mondta,hogy minden rendben van akkor úgy is van és nincs miért aggódnod.
2015. jan. 12. 13:22
 29/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta,fejben a kórelőzményt állította össze,csak hangosan gondolkodott azon,hogy 31 évesen még nem volt terhességem;ez nem megszokott...Semmi baj nincs,szépen fejlődünk :)
2015. jan. 19. 07:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Na ugye feleslegesen paráztál :)
2015. jan. 24. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!