Akik babát vártok, a próbálkozás alatt nem ittatok kávét vagy fekete teát?
Én is ittam napi két kávét, mindkét próbálkozásnál. Az első 9 hónap után jött csak össze, elég zűrös időszakunk volt, amikor már szinte nem is számítottam rá nem görcsöltem a dolgon, akkor jött a kistörpöm. Pont a legjobbkor. A terhesség alatt végig kávéztam, bár mi itthon csak instant kv-t iszunk. Az erősebbtől bokákoltam.
A második babus tervezésénél már elkezdtem hőmérőzni, bár volt olyan hónap is, amikor olyan volt, mintha nem lenne peteérésem, szval nem nagyon tudtam rá számítani, számolgattam a napokat, de annyiban jó volt, hogy sejtettem a hőmérsékletből, hogy sikerült. A második 1,5 hónap alatt összejött, nyugodtabbak voltunk, és talán tudatosabbak.
Most is kv-zok, bár most az elején nagyon rosszul voltam tőle, teázni meg amúgy sem nagyon szoktam, de nekem javasolták a zöld teát is, mert állítólag vízhajtó, meg ha erősebbre vágyik a fejem, iszok egy kis feketeteát is.
Szerintem ez nem számít.
Rosszabb, ha görcsölsz a dolgon, vagy cigizel, vagy alkohol, ilyesmi, attól is függhet, milyen helyen melóztok, nincs-e ott káros anyag. (férjem az első probálkozásnál festőrészlegen dolgozott egy gyárban, sok-sok festékgőzzel, persze amikor áthelyezték, nem sokkal később beköltözött az első fiam, a pocakomba-lehet ezért is sikerült utána)
szóval, ha minden egészséges, akkor türelem, sikerülni fog, csak ne idegeskedjetek rajta.
A picur úgyis akkor jön, amikor neki a legmegfelelőbb.
24 hetes kismama, 2,5 éves kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!