Akik babát vártok, a próbálkozás alatt nem ittatok kávét vagy fekete teát?
Szia!
Én reggeli kávé nélkül el sem tudom kezdeni a napom. Mégis mindkét alkalommal első hónapban sikerrel jártunk és beköltözött a baba a pocakomba :-)))
Úgyhogy ne aggódj emiatt! :-)))
21 hós kislány anyukája+14 hetes kismami
Hát nem tudom, hogy ebből mi igaz, és mi nem!
Én ittam kávét, teát, mindent, sőt kispocaklakóm akkor fogant amikor totál nem számítottunk rá! Minden évben van egy egy hetes fesztivál a városban, párommal mindig kimegyünk, és csak ekkor iszunk 1-2 pohár vbk-t... hát a tavalyi úgy sikerült, hogy előtte elég feszült voltam, nagyon sok minden közbejött, és ezen a héten engedtem ki a gőzt és nem csak 1-2 pohárral ittam, és mint utóbb kiderült, hogy ekkor fogant meg az én kis babócám! mint ahogy előtte se most sem iszok, a babával minden rendben van! de ismerek egy párt, ahol a nő a pasit is leszoktatta, sőőőt, megtiltotta neki, hogy dohányozzon, megigyon 1-2 pohár sört, kávét, energiaitalt! azóta sem esett teherbe...
szóval van ilyen meg olyan pl is:)
ja hozzáteszem tervezett baba volt a miénk csak nem hittük, hogy akkor fogan meg, mert akkor már majd' 1 éve próbálkoztunk!!!
27 hetes km
A lényeg, hoyg szeressétek egymást és ne csak gyerek "csinálás" célzattal szeretkezzetek! A baba csak olyan helyre jön, ahol érzi, hogy szeretben élnek!!!!!!
Sok sikert és kívánom, hogy minnél hamarabb kismama legyél!
Én nem kávéztam,mégis az ötödik hónapban jött össze a baby.
(első stresszmentes hónap volt)
Próbálkozás alatt ugyanúgy ittam kávét és teát is, mert a teát én is nagyon szeretem. Nem hinném, hogy összefüggés van.
Csak egy tanács: mi is elég sokáig próbálkoztunk... Nem 28, hanem 30-32-34 napos ciklusaim voltak. Néhány hónap után vettem egy PG53 nevű kis mikroszkópot a gyógyszertárban (2.000 Ft), ami nyálból kimutatja a termékeny napokat. És ennek segítségével már az első hónapban teherbe is estem :)))
Drukkolok Nektek is!
21 hetes kismama
Persze, hogy ittam. A legjobb dolog, amikor megcsinálod reggel, és azt veszed észre 1 korty után, hogy valami miatt nem kívánod. :) Innentől lett gyanús.
A 3. hónapban összejött a baba.
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!