24+3hetesen a méhszáj 3100!? Nem korai?
Figyelt kérdés
Valaki,hasonló adatokkal meddig húzta?Az 1.babámmal nagyon nehezen tágultam.És 40,3hétre született.A doki szerint ez semmiség,nem kell aggódnom,valószínű amiatt van,mert rövid időn belül újra terhes vagyok.(2008.októberében szültem2010. febr. 5. 13:56
1/3 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem kell megijedni. Nekem már 13hetesen 2100volt. 31 hetesen 1111. Simán túl is hordhatod. Igaz nekem első terhességem volt, de ha akarnék még egy babát akkor is már nyitott méhszájjal indtok. Nem zárodott rendesen. Ilyenkor nem attól kell félni, hogy korábban megindul a szülés, hanem a fertőzésektől.
2/3 anonim válasza:
Nekem most (2. terhesség) már az első 10/11 hetes vizsgálaton is 3100 volt, rá sem kérdeztem, doki sem mondott semmit. Most is ugyanez.
Az első terhességnél volt 3000-2000-2100 a végén 2110, mégsem tágultam, nem is indult be a szülés, mondjuk faros volt a nagylegény.
Szerintem amíg a doki nem szól, addig nincs baj, csak óvatosnak kell lenni, a fertőzés miatt.
Szerintem ennyi.
2,5 éves kisfiú anyukája + 24 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.remélem minden rendben lesz,mert igazából a pünkösd hétfői kiírt időpont nekem nagyon megfelelne :-)
2010. febr. 6. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!