Fiú, lány terhességi tapasztalatok!?
Semmiből nem lehet kideríteni. Se a pocak alakjából, se a rosszullétekből, se a kívánósságból.
Az ember lánya kb. 4-5 hetesen tudja meg, hogy terhes, és legkésőbb 18 hetesen lehet tudni a baba nemét. Szerintem 13-14 hetet ki lehet bírni. :)
Én már 10 hetesen megmondtam, hogy fiam lesz.
Persze nem a terhességi tünetek alapján, később pedig a pocak formájából, hanem egyszerűen éreztem, nagyon erősen. Sokszor álmodtam is azzal, hogy UH-n nézzük és látszik, hogy fiúcska. Olyan, mintha megüzente volna anyának: hé, kisfiú vagyok!:) És 22 hetesen ki is derült, hogy tényleg az, ma már lassan 2,5 éves.
Szóval tünetből nem mondod meg.
Nekem eleinte fájtak a melleim nagyon, szurkált a jobb petefészkem, ennyi. Később, huszonpár hetesen hánytam csak, azt is kb. 3x.
Nem hánytam1x sem, kerek hasam volt, a sós ételeket kívántam, semmi rosszullétem nem volt. Mindenki meg mert volna esküdni rá, hogy fiú lesz. Hát jelentem csaj lett belőle :)
Semmire nem tudsz következtetni a tünetek alapján.
1. terhesség, fiú: SEMMI nem volt, csak a hasam nőtt
2. terhesség, lány: 14 hétig éjjel-nappal hányinger, visszér, szeméremcsont fájdalom, a lábfejem szinte végig be volt dagadva, a hasam majd' leszakadt kb a 30. héttől már 20 m séta után
Amúgy meg sztem egyáltalán nem függ a tünetektől, bár mindig azt mondják, h a lányokkal több baj van. Nálam ez be is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!