3. napja fáj szurkál a hasam és van h nyilal. Egy hete voltam dokinál minden oké volt a méhszáj is zárva. Most aggódnom kell? Felhívjam az orvost? Mitől van ez és meddig tart?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 06:41
1/3 A kérdező kommentje:
Lemaradt h 21 hetes vagyok. Feküdni se jó mert mindenhogy érzem.
2015. jan. 5. 06:42
2/3 anonim válasza:
Szia, nekem 19 heteen volt így. Egy teljes naig görcsben voltam, habár nem volt kemény a méh, sem a has, de mindenhogy rossz volt, szenvedtem. Semmi bajom nem lett, emelt adag magnéziumot vettem be, pihentem, és egyszer csak elmúlt.
Ha egyre rosszabb, hívd az orvost, ha elviselhető, akkor pihengess. Döntsd el, jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Szia, nekem 24 hetesen volt 2 ilyen napom. Szerencsére pont akkor mentem a nőgyógyászomhoz kontrollra, és rögtön megnyugtatott, több magnéziumot ajánlott és pihenést. 2 napot feküdtem, pihentem, és teljesen elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!