Az elmúlt 2 napban nagyon lightosan mozog a babám, van ezzel más is így? Eddig majdnem kirúgta a ház oldalát. Ma léptem a 35. hétbe.
Szia! Ne aggódj ezen sokat, én is 35.hétben vagyok és van olyan nap(ok), hogy szinte alig érzem a picit. Ez teljesen természetes, hiszen kisebb a helyük, na és nekik is kell pihenni. Mi sem vagyunk minden nap ugyanolyan aktívak!Sőt...
Azt mondják a védőnök, hogy napi 10 mozgásnak meg kell lennie, de nekem volt már úgy, hogy egyet alig éreztem. Szóval csak nyugi, de ha zavar akkor említsd meg a védőnőnek és megnézi a szívhangot! Én Londonban élek és itt köztudottan nincs annyi vizsgálat mint otthon és az ilyeneket meg pláne nem aggódják túl.
Kívánok neked türelmet és egészséget a hátra levő időhöz!!
Én is 35 hetesen van olyan nap, hogy csak este érzem, ha lefekszem.Ma se mozgott egész nap, most kezdte el, hogy ideültem a laptop elé.Biztos érzi, hogy róla van szó:)
Ne aggódj, kevesebb a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!