Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhesen előfordulhat...

27 hetes terhesen előfordulhat pár napig, hogy nem olyan aktív a baba? Pár napja még majd' kirúgta a ház oldalát.

Figyelt kérdés
Lehet köze a frontokhoz?
2009. nov. 18. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet ilyen. A frontok is okozhatják, meg a babának is pihenésre van néha szüksége. Lehet, hogy egyik nap ficánkol, aztán másik nap alig mozog. Ez természetes, nem kell nekik se mindig "bulizni", néha lehetnek nyugisak is.:))
2009. nov. 18. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
jaj ne is mond.én nem vok egy paázos tipus.de hétvége óta elégé rám hozta a Picim a szívbajt.vasárnap hétfő és kedd alig éreztem elötte le sem lehetet lőni ugy ficánkolt.ez a 3 nap alatt zinte egész nap semmit este igen.már tegnap azon gondolkoztam h elmegyek az ügyeletre de akkor mindig egy pici kis halvány rúgással jelezte h felesleges anya megvagyok én idebent csak fáradt vok most:)de nekem az is az érdekes ha rossz idővan akkor mocorog jobban és ha hétágra süt a nap akkor alszik.ő ilyen fordított baba:)26 hetes km:)
2009. nov. 18. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy a frontoktól van, vagy azért is lehet, mert egy-egy nagyon aktív nap után pihengetnek. Az én kis babám pl. tegnap és tegnap előtt volt igen virgonc, ma még szinte nem is éreztem.

Majd beindul megint:-) Ne aggódj!

(27 hetes mami)

2009. nov. 18. 11:57
 4/5 edus83 ***** válasza:
Hú más is van így??Akkor megnyugodtam mert én is parázok ha nem úgy érzem őt:((!!!
2009. nov. 18. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:
11:18-as! :) Szinte napra pontosan ugyanúgy érzem, mint ahogy Te is írtad! :) Én is úgy aggódom ilyenkor, pedig egy-egy apró kis mocorgás minden nap volt. Mára meg holnapra még ilyen enyhe időt jósoltak, úgyhogy arra számítok, hogy ez lesz még két napig. Jó időben nyugodt a kisfiú, borús időben meg akkorákat pörög, hogy csak na! :)
2009. nov. 18. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!