Dec.6. -án volt az aktus, felcsúszott az óvszer kb.2 cm-re, AllaOne-val bebiztosítottam magam. Kb.5 negatív teszt, vérvétel a 16. napon, negatív. Köldököm körül érzékeny a hasam és feszül. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 19:44
11/15 anonim válasza:
Ne igyál szénsavasat és akkor nem fogsz puffadni. Azóta kétszer megjött... mégis mi az any... pi...ért lennél terhes, áruld már el?
12/15 A kérdező kommentje:
Nem iszom szensavasat csak nagyon ritkan, tea+viz... Van olyan ismerosom, akinek 2x megjott, megis az volt... De koszonom!
2015. jan. 18. 09:14
13/15 A kérdező kommentje:
Dec. 6 ota nem voltam senkivel, 2x megjott, most viszont 4 napja kesik, mondjuk eddig sem volt szabalyos, de 2 napja nagyon fajnak a melleim... Csinaltam egy tesztet, negativ... Mi lehet?!
2015. febr. 15. 14:10
14/15 A kérdező kommentje:
Ja es semmi mas menstruacio elotti tunetem nincs, hasam sem faj egyaltalan :( ugye nem vagyok terhes?!
2015. febr. 15. 14:11
15/15 anonim válasza:
Ha nem voltál senkivel, akkor mégis mitől lennél terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!