Milyen homeopátiás szer van arra, hogy megelőzzük a hüvelygyulladást és különböző nögyógy macerákat terhesség alatt (5hetes vagyok)?
Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 11:16
1/3 anonim válasza:
Ezüst-kolloiddal lemoshatod,az baktériumölő, de belül nem szabad azt sem.., esetleg vattára és úgy tisztítani a felületet, vagy csak locsolod, de az nem takarékos.Kamillás borogatás is jó lehet, de az szárít!
2/3 anonim válasza:
Azt nem irtad, hogy azert akarod megelozni, mert neked szoktak ilyenek lenni, vagy azért, mert aggodsz!
nekem sose voltak ilyen huvely - betegségeim, nem is hasznaltam soha semmi megelozo dolgot, és nem is kell, csak azert, mert terhesek vagyunk.szoval ha neked se voltak, akkor szerintem nem kell.
ha voltak ilyen problémáid, akkor szerintem beszélj a nődokiddal, o biztos tud ajánlani valamit.
Gratula a babahoz
12 hetes kismamó
3/3 anonim válasza:
olyan patikában ahol árulnak több homeos szert lehet kapni 500ftért egy homeos könyvet-homeopátia napjainkban ,vedd meg később is nagy segítségedre lesz:)Nekem már sokat segített egy cdt is adnak hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!