Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jászberényi vagy környéki...

Jászberényi vagy környéki kismamák, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Hol tudnám eladni a környéken teljesen új babacuccaimat? Az apróhirdetési újságokban már hirdettem, de sajnos nem járt eredménnyel. Babaágyat, babakocsit ilyeneket elég nehéz teszveszen, ilyeneken hirdetni, mert nem tudom postázni. Van ötletetek? Esetleg érdekel valakit?
2010. febr. 5. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam látni hirdetéseket a védőnőnél...ott sok kismama megfordul és sokan nézik a kecsegtető ajánlatokat:)
2010. febr. 5. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
jó ötlet :)
2010. febr. 5. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Berényi vagyok, engem érdekelne milyen dolgokat szeretnél eladni, ha gondolod.
2010. febr. 5. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:

babakocsi, kenguru, pelenkatároló kuka, kiságy pelenkázóval, etetőszék (ez már nem új,sérülés van rajta)

HA ÉRDEKEL VMI ÍRJ NYUGODTAN PRIVIT

2010. febr. 5. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is Jászberényi vagyok.Ruhákat is árulsz?Fiú? Lány?És mennyi idősre?Játékok?
2010. febr. 7. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

ezek vannak ruháim jó áron, egyszerűek, használtak, de aranyosak...

Illetve vannak még 56 és 62-es inkább fiús cuccok, de azok teljesen új minőségűek, annyi ruhánk van, hogy 2-nél többször nem is volt a babámon egyik sem azok közül.

Ha valakit érdekel, kérlek írjatok privit!

2010. febr. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!