Van itt jászberényi vagy környéki anyuka?
Figyelt kérdés
Hogyan telnek a napjaitok? Mennyi idős a babátok?2010. szept. 20. 20:46
1/12 anonim válasza:
Jászfényszaruról írok, és két éves a kisfiam:)
Barátkoznál?:)
2/12 A kérdező kommentje:
igen. jó lenne a társaság, főleg, hogy jön a rossz idő. már nehezebben tudunk elmenni bárhová. a férjem dolgozik egész nap.
1 éves múlt a kisfiam
2010. szept. 21. 10:18
3/12 anonim válasza:
Én is Jászberényből írok, és a kisfiam 15 hónapos. Merre laktok?
4/12 anonim válasza:
Az előző vagyok. Mi járunk mindenhová ahová csak lehet, van egy pár zárt helyen lévő program, pl. játszóház, zenebölcsi, de én is félek a rossz időtől, mert a kisfiam imád odakint lenni.
5/12 anonim válasza:
Szintén Jászberényi vagyok!
2 éves kislány és 11 napos kisfiú anyukája.
De jó tudni hogy más is ír a környékről.
Amúgy eredetileg én is Jászfényszarui vagyok!
6/12 anonim válasza:
Első vagyok, kicsi a világ:)
Csinálhatnánk egy GYIK-es talit Berényben:)
7/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is Jászberényből írok, 1,5 évesek a kisfiaim. Szívesen ismerkednénk mi is, mert elég unalmasan és lassan telnek a napjaink, ha rossz az idő.
8/12 A kérdező kommentje:
az Érparton lakunk
én benne lennék a találkában, ha van kedvetek...
hova jártok játszóházba?
2010. szept. 22. 21:14
9/12 anonim válasza:
Kedden délelőttönként 10-11-ig van Dúdoló a Családi Napköziben. De inkább a játéké a főszerep, mint a mondókáké. Főleg 1-2 év közöttiszívesen találkoznék, ha gondolod írj e-mailt.
10/12 anonim válasza:
Bocs, most látom, kicsit összefolyt, amit írtam. Főleg 1-2 év közötti gyerekek vannak. és Én is szívesen találkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!