Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nst. én mi történik?

Nst. én mi történik?

Figyelt kérdés
jövöhéten megyek nst-te azt tudom hogy a baba szivhangját meg asszem az összehuzodásokat is mérik na meg nekem kell nyomogatni valami gombot ha mozog a baba ugye? jólltudom? és ha netán pont csuklik akkor minden csuklásnál nyomnikell a gombot?
2010. febr. 5. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tesznek a pocakodra két érzékelőfejet, az egyik nézi a baba szívhangját, a másik pedig a méhmozgást figyeli. Igen, kapsz egy kapcsolót, amit minden mozgásnál meg kell nyomnod. Az én szülésznőm azt mondta, a csuklásnál is kell nyomni, de már lehurrogott emiatt itt néhány anyuka, mondván, hogy csukláskor nem kell nyomni. Mindenesetre én a szülésznőmnek jobban hittem, és nyomtam csuklásnál is:)
2010. febr. 5. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
2010. febr. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!