Most akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam vizsgálaton 6 hétben járok.Legalábbis a teszem pozitív, de az orvos a vizsgálatnál azt mondta nem érzi a méhen,hogy terhességre utalna.Jövőhéten kell mennem uh-ra.
Mi lehet?Lehet,hogy nem is vagyok terhes??
2010. febr. 5. 06:51
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de kíváncsi vagyok. Úgyis az a mérvadó. Szorítok.
2/8 anonim válasza:
Szia. A teszt a pozitív eredménynél általában megbízható. Negatívnál szokott lenni, ha esetleg csal....De biztos hogy hat hetes vagy? Mert egy hat hetes méhen bizony a dokinak már éreznie kell, hogy mi a helyzet!De nyugodj meg, az uh-on minden kiderül. Addig próbálj bízni abban, hogy ritka ha teszt pozitívban téved.
3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi.
Ahogy a doki is számolta csak 5hát 6 napos.De az előző terhességre ekkor már rábólintott..
2010. febr. 5. 07:53
4/8 A kérdező kommentje:
hát=hét:)
2010. febr. 5. 07:53
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Én 5+3hetesen voltam először dokinál, ahol először megvizsgált és utána átvitt meg un-ozni. De nekem már a vizsgálatnál mondta, hogy milyen a hasfalam meg hogy fel van puhulva. Az uh-on pedig megvolt a még üres petezsák!
6/8 anonim válasza:
Bár a fizikális vizsgálat részsében nincs tapasztalatom, de az első babám nekem egy héttel a középidő után fogant. Először azt mondták méhenkívüli , aztán, hogy üres a petezsák és nincs baba.
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy késői peteérésed volt, a teszt már kimutathatja, függetlenül attól, hogy a doki még nem látja. Ha tényleg terhes vagy, akkor a következő vizsgálatnál már látszani fog:) Drukkolok, hogy ott legyen az a baba:)
8/8 anonim válasza:
Én 5 hét 5 naposan voltam először dokinál és kézzel még nekem se érezte. Csinált egy hasi UH-t is, mert hüvelyi nem volt a magánján, persze azzal se látta még, úgyhogy másnapra behívott hüvelyire a kórházba. Na ott már látta. :) Remélem nálad is ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!