Bp. -i dokit keresek, jó ajánlásokat várok, olyat, akinek van magán rendelője is, mert majd kb. a 5. -6. hótól oda járnánk, de leőtte még feleslegesnek tartom. Kinél szültetek? Hol? Tapasztalat?
Szia! Igaz én még nem szültem..25 hetes vagyok! Én dr.Szinte Andráshoz járok magánrendelőbe. Egyébként a dél pesti kórházban van..a kórház lehet nem a legnívósabb,de nekem megéri ez a doki. Nagyon figyelmes,lelkiismeretes,bármikor a rendelkezésemre áll.
Ja..a rendelője pesterzsébeten és szigethalmon vagy miklóson van..én erzsébetre járok hozzá. Én nagyon megvagyok elégedve vele.
Boldog Babavárást!!
szia,
az én dokim a jános kórházban dolgozik,de van magán rendelése is.szivesen megadom az elérhetőségét ha érdekel,én júniusban szültem nála és Mindennel Nagyon!!! megvoltam elégedve!! A terhesgondozás alatt is nagyon kedves,türelmes,figyelmes volt. Minden kérdésemre válaszolt,akár 100x is :) Szülésnél is végig mellettem volt,mindenben segített,minden részletesen mondott közben is. amúgy én az alapján is választottam dokit végül,hogy mennyire van messze tőlem a kórház,a vége fele sokat számít ;) (amúgy a kórházban a szülőszobák is nagyon szépen vannak felújítva 1ágyasak :) )
Itt szültem 10 éve és 11 hónapja
Az orvosok menüpontban az első orvosnál.
Tavaly a magánrendelése 700 ft volt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szeretnék elérhetőségeket kérni a jó dokikhoz, akiket írtatok, meg esetleg a ti neveteket hozzá és hogy melyik évben szültetek nála, csak hogy tudjak kire hivatkozni.
Egyébként hogy megy ez, hogy kórházi rendelésre járni az elején, aztán váltani?
Köszi mindenkinek!
Várnék még ajánlásokat, elsősorban PESTI dokiktól. lakcím szerint a Szt. János kh-ba tartozom, de pesten lakunk és nem akarok sokat utazgatni emiatt, ezért keresnék vkit a közelben... pl. szt. istván kh., klinikák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!