Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan ne aggódjak ezen?

Hogyan ne aggódjak ezen?

Figyelt kérdés
Kb 7 hetes kismama vagyok. Nem tudom pontosan mert orvosnál nem voltam. Izgulok, minden redben van e. De nincs amúgy semmi jele,hogy gond lenne. Nem görcsölök vérzek. Van két gyermekm már velük nem volt ilyen érzésem.
2015. jan. 3. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:

mikor mész el a dokihoz?

én is mindkét gyerkőccel e tájt voltam

és már volt szívhang is :)

2015. jan. 3. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Hétfőn hívom fel, mert csak 30-dikán volt pozitív a tesztem.

Tiszta zizi vagyok a mâsik két gyerekemmel nem aggódtam ezen ennyit.

2015. jan. 3. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. 24-én teszteltem pozitívat, második baba, néha feszülök olyan furcsa, az elsővel nem éreztem ezt, vagy csak annyit voltam rosszul hogy nem emlékszem.Én 10-én megyek dokihoz. De aggódok meg annyi marhaságot álmodok ami nem segít.
2015. jan. 3. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor még ráérsz és ha még csak most lett pozitív

akkor nem lehetsz 7 hetes csak 4-5 mondjuk..

bár te tudod mikor voltatok együtt peteérés stb..

addig jó mig nincs gond :)

2015. jan. 3. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
December 12- re nem vártam nem is jött 16-án a tesztem még negativ volt. Aztán vidékre utaztunk ott nem teszteltem csak 30 dikán.
2015. jan. 3. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, én is sokkal aggodalmasabb vagyok most a harmadikkal. :) A kettővel összesen nem aggódtam ennyit, pedig volt "gond", valahogy nyugodtabban tudtam kezelni.

De ha minden okés, tényleg nincs okod aggodalomra!

2015. jan. 3. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem terelni a gondolatomat másra jó dolgokra. Utolsó te hány hetes kismama vagy?
2015. jan. 3. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is elég rendszertelen volt augusztus óta a tabletta után, így vártam a tesztel, ha minden jól megy, akkor már 9 hetes is lehetek, mondjuk még nem késő.
2015. jan. 4. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, 10. hetes. :)
2015. jan. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!