Milyen orvos Szhelyen Dr. Leiner Frigyes nőgyógyász?
Szerintem a világon a legrendesebb nőgyógyász!Én jó pár éve hozzá járok. Most másfél éve, hogy kisbabát szeretnénk elég gyakoriak a találkozásink.
Korrekt, mindet elmond, alaposan vizsgál, kérdéseket végighallgatja,és részletesen válaszol, akár háromszor is megkérdezhetem ugyanazt. Volt, hogy csak miattam bejött a korházba megvizsgálni, pedig ezt Szombathelyen elvileg nem lehet.
És egyeltalán nem anyagias, sokszor hív az SZTK-ba vizsgálatra, s volt, hogy a magánrendelésén sem fogadott el pénzt, és én nem is erőltettem. (ránézésre nem vagyunk szegények...) mindíg kedves volt hozzám. Én nagyon szeretem őt és megbízok a tudásában. Nagyon emberséges!!!! Csak ajánlani tudom!
Csak ajánlani tudom!!!!
Nem ő volt az orvosom, de nála szültem a kisfiam.
Teljes mértékben meg voltam vele elégedve! Szeretnénk még egy babát, ezután csak hozzá megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!