Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Szhelyen Dr....

Milyen orvos Szhelyen Dr. Leiner Frigyes nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Nővérem most hozzá jár, és nem nagyon tetszik a hozzáállása.Hallottam róla ezt-azt.Esetleg pénzre megy, vagy lelkiismeretes nőgyógyász?
2008. aug. 19. 08:18
 1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom milyen a stilusa a dokinak,de nála voltam ultrahangon ahol kiszúrta hogy beteg a baba Tőlem lehhet flegma a stilusa de nem minden orvos veszi észre ha baj van!!!
2008. aug. 21. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a világon a legrendesebb nőgyógyász!Én jó pár éve hozzá járok. Most másfél éve, hogy kisbabát szeretnénk elég gyakoriak a találkozásink.

Korrekt, mindet elmond, alaposan vizsgál, kérdéseket végighallgatja,és részletesen válaszol, akár háromszor is megkérdezhetem ugyanazt. Volt, hogy csak miattam bejött a korházba megvizsgálni, pedig ezt Szombathelyen elvileg nem lehet.

És egyeltalán nem anyagias, sokszor hív az SZTK-ba vizsgálatra, s volt, hogy a magánrendelésén sem fogadott el pénzt, és én nem is erőltettem. (ránézésre nem vagyunk szegények...) mindíg kedves volt hozzám. Én nagyon szeretem őt és megbízok a tudásában. Nagyon emberséges!!!! Csak ajánlani tudom!

Csak ajánlani tudom!!!!

2008. okt. 1. 09:43
 3/5 anonim válasza:
100%
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Nekem a Leiner doktor volt a választott orvosom a terhességem alatt, igazán korrekt, rendes orvos. Ráadásul még volt olyan szerencsém, hogy nála szültem 3 hete a kislányomat. Örök hálám neki...
2008. okt. 4. 17:42
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem ő volt az orvosom, de nála szültem a kisfiam.

Teljes mértékben meg voltam vele elégedve! Szeretnénk még egy babát, ezután csak hozzá megyek!

2008. okt. 15. 13:40
 5/5 sasa1 válasza:
22éve ő hozzá járok,nagyon figyelmes,türelmes,miden kérdésre válaszol,mindig mondja hogy miután mikövetkezik,és nem anyagias,mindig mindenbe segítőkész,lelkiismeretes.
2015. dec. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!