Klion d100. Kezdjem el használni vagy ne?
Figyelt kérdés
Ugye a terhesség első 3 hónapjában nem szabad használni, viszont én ma szerettem volna elkezdeni és mivel csak néhány napja voltam együtt a párommal,még nem tudhatom, hogy terhes vagyok-e... Viszont nagyon zavaróak a tüneteim, ami miatt is kaptam a hüvelykúpot. Nem tudom mi legyen, még majdnem egy hónap van a következő havimig. Várjak vagy kezdjem el használni a kúpot?2015. jan. 2. 19:41
1/2 anonim válasza:
Kezdd el nyugodtan!
Még nem vagy terhes, de ha éppen az is lennél, terheseknek is szoktak felírni ilyen hüvelykúpot.
És azt is tudnod kell, hogy egy fertőzés mindig nagyobb veszéllyel jár, mint a rá kapott kezelés!
A fertőzés gyulladást okozhat, létezik felszálló fertőzés is, ami korai terhességnél vetélést, későbbi terhességnél koraszülést okozhat.
Szóval nem játék!
Használd nyugodtan!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!