Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik ikreket várnak, ki hány...

Akik ikreket várnak, ki hány hetes?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!27 hetesek vagyunk!Ti?Hogy vagytok?
2010. febr. 4. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Február 23-ra vagyok kiírva az ikrekkel. Hárman vannak a picik! :)
2010. febr. 4. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mi 22 hetesek vagyunk. Nagyon hamar elfáradok és nagyon fáj a hátam és már nagyon keveset bírok enni. Ti hogy bírjátok? És hogy alszotok?

Gratulalák mindkettőtöknek!:)

Nem lehet semmi a 3 baba. Milyen súlyúak? Végig ki fogod akkor hordani őket? Nekem még így is azt mondták a dokik, hogy nem fogom valószínűleg végig kihúzni a 40 hetet, bár jó lenne.

Én csak a jobb oldalamon tudok feküdni, meg nagyon keveset háton. Nem tudja nyomni a bal oldalamon levő a jobb oldali babát, ugye?

2010. febr. 5. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Az első vagyok!Én is hamar fáradok,mondhatni ha már 2 perce állok is nehéznek érzem magam!A bal oldalam eresedik mint az állat!Ja és aludni sem tudok!Ez a második terhességem az elsővel semmi gondom nem volt,soha nem gondoltam,hogy ennyire más az ikrekkel!Téged be fektetnek idő előtt?Engem be akarnak a 35. héten,bele is vagyok bolondulva,hogy mi lesz a kislányommal,meg se ismer mire haza jövök!Milyen nemüek a babák?Nálunk 2 tökös lesz!Természetesen fogsz szülni?Én nagyon remélem,hogy nem,mert az előző szülésem nagyon nehéz volt!
2010. febr. 5. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondott az orvos ilyet(még?), hogy be kell majd feküdnöm, de én még "csak" 22 hetes vagyok. Vagy neked mikor mondták ezt? A nemüket még nem igazán tudjuk, talán az egyik lány, a másik hátat fordított, azt mondta az uh-os, hogy majd 24 hetesen már talán megmutatják magukat rendesen. Elvileg ha fejfekvésűek lesznek akkor van esély a sima szülésre, ha nem ,akkor császár. Nekem ők lesznek az elsők, így nekem az nem lenne ilyen szempontból "rossz", hogy már van gyerekem, de neked azért az elég rossz lesz, ha befektetnek. 4D-n vagy sima uh-on nézték, hogy fiúk lesznek?
2010. febr. 6. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Jelenleg 36 hetes vagyok, és már befektetnek. Rosszul írtam, idézőjelesen vagyok kiírva 23-ra. A doki szerint akkor akarnak majd kibújni. Jövőhét pénteken kell bemennem a kórházba, és benn lennem, ameddig meg nem születnek.

Amúgy 2 kisfiú és 1 lányka. Botond, Patrik és Panni.

A picivel több, mint két kilósak. Igen, kicsit kicsik. De remélem nem lesz semmi komplikáció, és olyan egészségesek lesznek, mint amilyennek mondják őket. Ja, és természetes úton akarom megszülni őket, és az orvos eddig nem lát akadályt. :)

2010. febr. 6. 10:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ahoz képest, hogy hárman vannak, nagyon is szép súlyban vannak.Szép neveik is lesznek. Természetes úton fogantak, hogy hárman vannak? Az tök jó, hogy már 36 hetes vagy és namsoká meglesznek a picurkák. Mikor tudtátok meg, hogy milyen neműek lesznek, hanyadik héten?
2010. febr. 6. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok!Nekem már a 13. héten mondták,hogy az egyik kisfiú,a másik a 18.héten lett biztos,és ott már 4D-en voltunk!Azóta is maradt ez a felállás!Hogy vagytok?Nekem már hetek óta fejjel lefelé vannak!Szerinted tudnak még ők forgolódni?
2010. febr. 9. 11:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem 20 hetesen mondták sima uh-on, hogy az egyik lány, de majd még 4 hét múlva megnézik(már az jövő héten lesz), a másik meg ahogy megkérdeztem, hogy milyen neműek lesznek, hátat is fordított és nem mutatta meg magát. Hátha majd 25 hetesen a 4D-n meglátjuk, ha meg nem, akkor majd legkésőbb ha kint lesznek.:) Nekem a legutolsó uh-nál voltak fejjel lefelé, de előtte végig ellentétesen voltak. Nem tudom, de szerintem még meg tudnak fordulni, bár Neked már nagyobbak, lehet, hogy így maradnak. Az orvosoddal beszéltél már arról, hogy hogy fogsz szülni, vagy ha jól fekszenek akkor természetes úton?
2010. febr. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!