Akik ikreket várnak, kiknek sikerült természetesen? és éreztetek valami más előjelet, mint "egybabás" terhességnél?
Nekem első terhességem, 31,5 éves vagyok, és az unokatestvéreim egypetéjű ikrek. Mi is egypetéjű ikreket várunk, ma vagyunk 15+5 hetesek. Mindjárt indulunk ultrahangra :-) (bár ez nem volt kérdés). Ami arra utalt, hogy ketten vannak, az az hogy a tesztem már 4 5-6 nappal a nemvárt előtt pozitív volt, és a 4. héten levett hcg 1000 felett volt, akkor már mondták, hogy ez gyanúsan magas, aztán a 6 hetes UH-n már látszódtak. Azóta is szépen fejlődnek.
Nem volt egyszer sem hányingerem, hányásom, nem undorodtam semmitől, csak mega-giga aluszékony voltam az elejétől kezdve, és csak 1-2 hete jobb a helyzet.
Te is ikreket vársz? Vagy csak szeretnéd, ha sikerülne?
Mindenesetre sok sikert :-)
Nálunk nincs a családban iker, mégis kétpetéjű ikreket várok (kislány és kisfiú).
Nálam annyi volt az "előjel", hogy már a nemvárt előtt 4 nappal pozitív lett a teszt, illetve a másnap levett vérből nagyon magas hcg szintet álapítottak meg. A 7. heti (első) ultrahangon már látható volt, hogy ketten vannak.
Talán még annyi, hogy már a nemvárt előtt 1 héttel érzékeny lettem bizonyos szagokra, hányingerem lett bizonyos ételek láttán, de ez talán egy babánál is előfordul.
27 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!