Hány kilóval lettetek könnyebbek a szülés után? És mennyit híztatok várandósan?
Figyelt kérdés
Én 32 hets kismama vagyok plusz 9 kilóval, érdekelnei ki mennyit hízott, illetve, mennyivel lett könnyebb szülés után.2010. febr. 4. 16:40
11/14 anonim válasza:
Én 75-tel kezdtem 94-gyel szültem, most 13 hónapos a lányom és 70- ven kg vagyok!
12/14 anonim válasza:
130 kg-val kezdtem, 125-tel mentem szülni és 116-tal jöttem ki.(elég kemény diétán voltam a cukor miatt) Most 118 vagyok, szval azóta sem fogytam, pedig igyekszem tartani a 160 g Ch diétát továbbra is (PCO-s vagyok)
13/14 anonim válasza:
67 kilóval kezdtem, 78 kiló lettem a végére.
Szülés után 2 héttel mértem meg először magam, megint 67 kiló voltam. Azóta nagyjából tarto (+/- 1 kiló), most 11 hónapos a lányom.
Az első terhességemnél 10 éve 63-ról lettem 81 kiló, de 63 kilóra azóta sem mentem vissza.
170 cm vagyok
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én 68 voltam, amikor teherbe estem, most 76,5-77 körül mozgok, 33. hétben vagyok.Remélem már nem jön fel sok, szeretném 80 kiló alatt/körül befejezni a várandósságot:)
Csak kíváncsi voltam mire számíthatok.
2010. febr. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!