Hány kilóval lettetek könnyebbek a szülés után? És mennyit híztatok várandósan?
Figyelt kérdés
Én 32 hets kismama vagyok plusz 9 kilóval, érdekelnei ki mennyit hízott, illetve, mennyivel lett könnyebb szülés után.2010. febr. 4. 16:40
1/14 anonim válasza:
50 kilóval kezdtem,69 kilóval mentem szülni,amikor haza jöttem a kórházból 62 voltam.
Te valószinü már annyit nem fogsz hízni,úgyhogy könnyebben leadod majd szülés után.
2/14 anonim válasza:
15 kg-ot híztam, 7 kg ment le a szüléssel. Utána itthon 1 év alatt 6kg ment még le.
3/14 anonim válasza:
70-nel kezdtem, 86-tal mentem szülni és 73-mal jöttem haza.
4/14 anonim válasza:
58 voltam terhesség előtt, 72-vel mentem szülni, mikor hazajöttem a kórházból, 62 kiló voltam, 2 hónap múlva már csak 52.
14 hónapos a babám.
5/14 anonim válasza:
79-cel kezdtem,91 voltam szüléskor,78 mikor hazajöttem.
6/14 anonim válasza:
52kg-val kezdtem. 88voltam 1héttel szülés előtt. Szülés után 3nappal 70kg voltam. Már 10hónapja szültem és most 58 vagyok. Nem fogyóztam. Ikreim vannak.
7/14 anonim válasza:
2,5 éve szültem, 62-vel kezdtem, 77-el mentem szülni, és 70-el jöttem haza.
1,5 évig maradt is, utána kezdtem el diétázni, lement 63 kg-ig.
Most újra terhes vagyok, 63-al kezdtem...
24 hetes km
8/14 anonim válasza:
9,5 kilót híztam, mind lement a szüléssel, a baba 4,08 kiló volt. 2 héttel a szülés után már 2 kilóval könnyebb voltam mint a terhesség előtt.
9/14 anonim válasza:
60-nal estem teherbe, 71-gyel szültem, 60-nal jotem haza.
10/14 anonim válasza:
17 hónapos a kislányom, 62 kilóval estem teherbe, annyival is mentem szülni (nem híztam, de a baba fejlődött szépen. Rengeteget ettem, úgyhogy nem tudom, miért nem jött rám egy kiló se). A kórházból 55 kilóval jöttem haza. Még szoptatok, így most kezdek diétázni kicsit, bár szerencsére 59 kiló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!