27 hetesen normális hogy úgy érzem a babám kifelé nyomja magát?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon éreztem ilyet, de ma szinte egész nap(!), pár óra megszakításokkal éreztem hogy kifelé nyomja magát elég nagy részén a pocimnak. Mostanra abba hagyta, biztos elfáradt, most estére maradt a rugdosás. Eddig csak rugdosás volt egy két helyen, de most hihetetlen hogy érzem mennyire nagy erővel nyomogat. Ez normális dolog? Vagy valami gond lehet?2008. aug. 18. 21:28
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen normális. Az én törpikém is nagyjából ekkor kezdte. Először én is meglepődtem,de már megszoktam. És tök jó mert rendesen lehet érezni a kis popsiját meg a fejecskéjét... :)))
2/4 A kérdező kommentje:
Hát azt még nem érzem melyik testrészével nyom, de amivel nyom az elég nagy, az biztos.:) Ezt mondjuk soha nem tudtam és nem is értem, hogy honnan lehet megkülönböztetni mikor mivel "nyomogat"... De majd előbb-utóbb biztos rájövök.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen erő lakozik a Kis Drágákba és akkor gondolom lesz ez erősebb is!?:)
2008. aug. 18. 21:59
3/4 anonim válasza:
Először én is azt hittem,hogy a buksiját nyomja ki a baloldalon. Azután rájöttem hogy csuklik (azon szórakoztam még jót :) )és azt a jobb oldalon éreztem. Tehát amit addig a buksijának éreztem az a popsija.... :))). Eszméletlen erővel tud néha neki feszülni a pocimnak 34 hetesen. Néha szoktam is neki szólni,hogy ez fáj ám anyának! :)))
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is 1-2hete tapasztaltam ezt. Most 28-29 hetes vagyok. Nekem azt mondták, hogy innentől inkább ez lesz a jellemző a mozgására. Nekem nagyon "fáj", 100-szor kellemetlenebb mint a rugdosása volt. Az viszont tök jó, mikor kijön a bal oldalon és szemmel látom ahogy a "púp" átmegy a jobb oldalra. Volt aki azt is mondta, hogy így tágul a hasam-méhem. És később már nem lesz ennyire kellemetlen. Én ilyenkor csak rá teszem arra a részre a kezem ahol fáj. úgy tapasztaltam egy picit enyhül a feszülés. A lényeg, hogy csak rá teszem a tenyerem és nem simogatom. Minden jót, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!