Árt a babámnak ha mostanában sírok az anyagi gondjaink miatt?
Sajnos csak a férjem dolgozik, mert nekem megszűnt a munkahelyem a várandósságom elején és azóta nem találtam állást, így egy fizetésből élünk. Viszont a hiteleinket még akkor vettük fel, amikor mindketten kerestünk. Ma telefonált a bank, hogy két héten belül fizessük be a hitelkártya tartozásunkat, mert különben behajtják. És emellett még van két hitelünk, ami a válság miatt több mint kéne lennie, plusz a rezsi, számlák. Most akkor hogy fizessük ki?!
Emiatt teljesen kivagyok, nem tudok aludni azóta. Nem tudom, ez hogy történhetett meg velünk! Mindig az volt a vágyam, hogy lesz egy nyugodt terhességem, boldog leszek, és nyugalomban, boldogságban fogom nevelni az első babámat!
Próbálok megnyugodni, mert tudom, hogy a babának az tesz jót, ha stresszmentes vagyok, de hogy maradhatnék az, ha ilyenek a körülményeink? Mit tehetnék?
Én is hasonló helyzetben voltam, nem ennyire durva, de én is sokat sírtam. A babám kiegyensúlyozott, ügyes nagyfiú. Már másfél éves.
Karácsonykor történt egy haláleset a családban, pár hétig megint sokat sírtam, időnként most is, most is félek, h bajt okozok neki, igyekszem nem előtte sírni, de csak nem lesz semmi baja.
Nyugodj meg, a pocakodban érzi, h baja van, ha sírni akarsz, nekem mindig az jött be, h elkezdtem gyerekdalokat énekelni teljes tüdőből, inkább azt hallja, így le is nyugodtam:)
Hát hol laktok, ahol SEMILYEN állás sincs?
Miért vettetek fel hitelkártyára is hitelt, ezek szerint összesen hármat??? Tudod, hogy annak mennyi a költsége???
Bocs, segíteni nem igazán tudok, de ezek nekem feltűntek.
A babának nem lesz semmi baja, én ennél többet stresszeltem és kutya baja, de természetesen nem ártana, ha nyugodt tudnál maradni.
Próbálj meg állást keresni, bármilyet, akár alkalmit is. Nem tudjuk ennyiből, hogy mit tudsz, van-e végzettséged, így nem tudok tippet adni.
24 hetes vagyok, sajnos kismamákat nem vesznek fel, legalábbis nekem még nem volt szerencsém. A fővárosban lakunk. Hibáztunk amikor ennyi hitelt vettünk fel, de most már ez ellen nem tudunk tenni, sajnos nem lehet visszatekerni az időt. Fiatalok voltunk és meggondolatlanok. Többet ilyen nem fog előfordulni az biztos. Csak ez a mostani helyzet oldódjon meg!
Közgazdász vagyok. Angol francia nyelvtudással.
Nyelvoktatás? Maszek óraadás? Feketén egy nyelvsuliban (pl. kisgyerekes nyelvoktatásban) bedolgozás?
Könyvelés vállalása ismerősöknek most adóbevallási időszakban?
Bármilyen munka, amire diákokat is keresnek? Ilyen helyzetben nem válogat az ember, pár ezer forint is segít!
Mi is anyagi problémákkal küzdünk!:(Én feketén dolgozok még 1 hónapig,a férjem munkát keres sikertelenül!!!Nem tudom hogy lesz...a mi szüleink sem gazdagok,nem várhatunk tőlük segítséget!Bele sem merek gondolni...május elején szülök!:(
Mi a hitelkártyánkról 100ezret le tudunk venni...ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!