Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális, ha terhessé...

Mennyire normális, ha terhesség alatt egyáltalán nincs szex és petting sem, és a feleségem azt mondja, hogy oldjam meg magamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mióta terhes a feleségem, egyáltalán nincs szex. Az elején gondoltam a rosszullétek miatt és hogy a doki szabad utat adjon. Ez megtörtént, az orvos szerint nyugodtan lehet. Értem azt is, ha neki nem esik jól, de Ő nekem sem segít. Azt mondta, oldjam meg magamnak. Elég nehéz közel fél éve és még ki tudja mennyi van hátra. Ötödik hónapban van.

Ti mit tennétek, tesztek hasonló helyzetben?

2014. dec. 31. 09:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
13%
Akkor miért csináltatott magának gyereket? Minden nő azt szeretne "csináltatni". A rendesebbje azért olyan emberrel, akit szeret is, de akinek nem jön össze időben olyan ember, az bárkivel, aki elfogadja őt. Aztán ha elérkezik a várt szerelem, akkor elválik. Sok ilyet tudok, de remélem, nálatok nem ez a helyzet.
2015. jan. 3. 14:55
 22/22 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok... ez meg tőled rossz hozzáállás... nem magának csináltatott gyereket,hanem együtt csináltatok magatoknak.
2015. jan. 3. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!