Mennyire normális, ha terhesség alatt egyáltalán nincs szex és petting sem, és a feleségem azt mondja, hogy oldjam meg magamnak?
Sziasztok. Mióta terhes a feleségem, egyáltalán nincs szex. Az elején gondoltam a rosszullétek miatt és hogy a doki szabad utat adjon. Ez megtörtént, az orvos szerint nyugodtan lehet. Értem azt is, ha neki nem esik jól, de Ő nekem sem segít. Azt mondta, oldjam meg magamnak. Elég nehéz közel fél éve és még ki tudja mennyi van hátra. Ötödik hónapban van.
Ti mit tennétek, tesztek hasonló helyzetben?
náluk se volt szex 9 hónapig, mert én nem akartam, a férjem meg megértette, eszébe nem jutott hisztizni...
amikor ő volt beteg és két évig nem szexeltünk, azt is túléltük.
27 éves házasok vagyunk.
Akik ezt nem képesek lenyelni, azok sosem jutnak el idáig...
Nincs olyan, hogy de a férfinak igényei vannak. A nőnek is vannak, mégpedig most éppen az az igénye, hogy hagyják békén. Ennyi.
Veszélyeztetett terhes vagyok,emiatt szinte az elejétòl el vagyunk tiltva a szextől.Volt egy időszak amikor nem voltunk tiltva akkor óvatosan voltunk együtt aminek az eredménye az lett hogy elkezdtem nyílni és ismét eltiltottak :(
Ha nem vagyok rosszul és nem keményedek akkor segítek a férjemnek.Azért mert nekem nem lehet,attól még időnként okozhatok neki örömet.Bár be kell vallanom nem viszem túlzásba :( De ez annak is köszönhető hogy sokat vagyok kórházban.
27/n
Én 10hetes vagyok, a hétvégén vérzës miatt veszélyeztetett lettem, ami azt jelenti,hogy az eddigi óvatos szexnek is búcsút inthetünk. A férjem megértő, de én is igyekszem segíteni őt! Szerintem légy türelmes és próbáld finoman a tudtára adni,hogy mire vägysz. Hátha észbe kap. Kitartást!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!