Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedhetek még pluszban B6...

Szedhetek még pluszban B6 vitamint, ha szedem a Béres Magne B6-ot is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jól, és tudom, hogy ez csökkenti a rosszulléteimet. Legalábbis régebben segített. Szerintetek?
2010. febr. 4. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! sztem szedhetsz, bár nekem nem segített!terhesség előtt segített de terhesség alatt nem!próbáld meg, de azért ne vidd túlzásba!ne marék számra vedd be!
2010. febr. 4. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szedhetsz, nem lesz tőle semmi bajod.
2010. febr. 4. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én előző terhességemnél is és most is a MagneB6-ot szedtem és szedem. Azonban nemrég magzatvíz mintát kellett venni és az ottani orvos azt kértem, hogy a Béres MagneB6-ot szedjem, ne a másikat. Persze el is kezdtem hiszen ha erre van szüksége a szervezetnek akkor legyen, azonban már másnap totá rosszul voltam, egyfolytában szédelegtem, alig tudtam ellátni magamat, pedig ott volt mellettem másik pici babám is. Néhány nap tuán abbahagytam a Béres MagneB6 szedését és másnapra megváltozott minden elmúltak a rosszulléteim és ismét a régi önmagam voltam és a MagneB6-ot szedem. Megkérdeztem a klinikán, hogy mitől voltak a rosszulléteim és ők egyből azt mondták, hogy a BéresMagneB6-nak ez a mellékhatása. Nem tudom, hogy Neked mit jelent a rosszullét, illetve nem akarlak lebeszélni róla, csak leírtam az én esetemet.
2010. febr. 4. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szedhetsz nyugodtan. Én is szedek MagneB6-ot is, és sima B6- ot is, ha hányingerem van. Nekem segít. Amikor hajnal 4- kor hányingerre ébredek, csak így tudok visszaaludni. A B vitaminok vízben oldódó vitaminok, ezért nem lehet őket túladagolni, mivel a felesleget kipisiled.
2010. febr. 4. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták a védőnők, hogy napi 3x1 Magne B6-ot is bevehetek. De ha egyszer az nem csökkentette, nem is szedtem, csak 1-et, és mellette, amikor rosszul voltam, a sima B6-ot. Olcsóbb is amúgy, és nekem az kb. negyed óra alatt hatott. De azzal vigyázni kell, mert az úgy emlékszem, 20 mg-ot tartalmaz.

Kívánom, hogy mielőbb múljanak a rosszullétek, és boldog babavárást.

2010. febr. 4. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat. Sajna nem igazán segített. Más praktikákkal próbálozom. Szóda, gyümölcsös rágó. A szóda nagyon jó:)
2010. febr. 5. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:
A szódával vigyázz, mert az sem jó nagy mennyiségben. Mint ahogy semmilyen szénsavas dolgot nem ajánlanak.Sós dolgok (ropi), sima víz (hideg), savanyú cukor - nekem ezek váltak be.
2010. febr. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!