Edyke.; kérdése:
Van ra esely hogy mind a ket magzat megmaradjon?
Figyelt kérdés
pozitiv lett a terhessegi tesz es elmentem nogyogyaszhoz, megallapitotta hogy 5 hetes terhes vagyok es hogy ket mazat van. hallottam hogy sokszor az egyik nem fejlodik es eltunik. velem is ez lesz?2014. dec. 30. 13:50
11/25 A kérdező kommentje:
ok, amugy jol vagyok semmi hanyinger vagy ilyesmi csak a hasam faj eleg gyakran ez normalis?
2014. dec. 30. 14:11
12/25 anonim válasza:
Én sem voltam hányós egyáltalán, pedig mindenhol az írják, hogy az ikrekkel még sokkal erősebb. Ha erősek a görcseid, vagy a legcsekélyebb maszatolást, vérzést tapasztalod, menj be a legközelebbi klinikára, ahol van nőgyógyász. Én háromszor pecsételtem az első trimeszterben, kaptam is rá Duphastont. Magnéziumot szedjél mindenképpen, az sokat segít a görcsökön, húzódásokon és segíti a babák megmaradását is!
13/25 anonim válasza:
Nekem lombikom volt, két embriót ültettek be, de csak egy baba maradt meg. Lehet, be sem ágyazódott, lehet felszívódott. Jobb, ha az elején felszívódik, mint ha később derül ki, h rendellenesen fejlődik vagy lemarad.
14/25 A kérdező kommentje:
igen inkabb legyen egy de egeszseges
2014. dec. 30. 14:53
15/25 anonim válasza:
Szia, idáig nálam is ketten vannak :) 19-en voltam 8heted UH-n akkor mind a ketten megvoltak es szivhang is volt :) január 9-en megyek ujra, remelem akkor is meglesznek, mert akkor mar nagyobb a valószínűsége hogy meg is maradnak :) akkor leszek 11+3 hetes :) szerencsére az ünnepek miatt egésznap fekszek es kimelem magam, hogy megmaradjanak...En is hányok, mondjuk ritkán de a legfőbb tünetem az, hogy egésznap alszom :( renélem neked is megmaradnak a babák :)
16/25 anonim válasza:
Szia! 14+2 hetes vagyok ikrekkel. Ugyanez volt nálam is. 5+4 hetesen készült az első uh, akkor mondták, hogy ikrek. A következő uh 13+3 hetesen volt, ami rettentő hosszú idő volt számomra! Azt olvastam, hogy genetikai probléma esetén szívódhat fel az egyik baba. Én végig arra gondoltam, hogy minden rendben lesz és jól vannak. Csak pozitívan! Boldog babavárást és szorítok értetek!
17/25 A kérdező kommentje:
koszonom szepen remelem hogy megmaradnak, en is sokat pihenek most csak az a baj h a jovo hettol kezdodik a melo
2014. dec. 30. 17:42
18/25 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim 12 hétig van olyan hogy az egyik felszívódik, utána már ritkán. 16+2 vagyok. Örülök hogy mind a ketten megvannak. Drukkolok neked is:))
19/25 anonim válasza:
Nocsak,mennyi ikres kismama! :)
Nekem is azt mondták,hogy 12 hétig fel szokott szívódni az egyik,ne éljem bele magam.
Most 26 hetes vagyok,két csajszival a pocakban! :)
20/25 A kérdező kommentje:
tenyleg mennyi ikres kismama orulok h eleg soknak megmarad mind a ketto. gratulalok a ket kis csajszihoz, en is nagyon szeretnek kislanyokat
2014. dec. 31. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!