Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van ra esely hogy mind a ket...

Edyke.; kérdése:

Van ra esely hogy mind a ket magzat megmaradjon?

Figyelt kérdés
pozitiv lett a terhessegi tesz es elmentem nogyogyaszhoz, megallapitotta hogy 5 hetes terhes vagyok es hogy ket mazat van. hallottam hogy sokszor az egyik nem fejlodik es eltunik. velem is ez lesz?
2014. dec. 30. 13:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
8%

Friss terhesség esetén,mint nálad is általában 2 magzat található aztán a későbbiekben kiderül,hogy az egyik megeszi a másik vagy nem,legalábbis ezt így szokták mondani :D

Sok mindent nem tudsz csinálni max,ha nagyon nagyon kíméled magad és sokat fekszel akkor hátha... Sok Sikert! :))

2014. dec. 30. 13:53
 2/25 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet előre tudni. Az ikrek "létszáma" kb. a 12-14 hetesen tekinthető véglegesnek. Ezt az Ikrek könyvében olvastam, épp ikreket várok én is.

21 hkm

2014. dec. 30. 13:54
 3/25 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, meglatjuk mi lesz. sok sikert az ikres kismamanak
2014. dec. 30. 13:56
 4/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, szerintem eltévesztetted a topicot, de sebaj...

Egy része az ikerterhességeknek az egyik magzat felszívódásával, elhalásával végződik. De ez nem törvényszerű, alacsony az esélyed rá.

Még nincsenek 6 hetesek a magzatok, tehát szívhangot gondolom még nem tudtak nézni náluk.

Ne aggódj a picikért. Pihenj sokat, mert most nagy szüksége van rá a szervezetednek. Ikerterhességgel automatikusan veszélyeztetett a státuszod.

Drukkolok!

37/N

2014. dec. 30. 13:56
 5/25 anonim ***** válasza:
Túlzás az, hogy "általában", inkább úgy lehet mondani, hogy előfordul, hogy két embrió indul fejlődésnek, de csak egy baba marad meg. Kíméld magad, ezt teljesen természetes, de nem rajtad fog múlni, hidd el!
2014. dec. 30. 13:57
 6/25 A kérdező kommentje:
probalok sokat pihenni, alig varom mar a kovetkezo vizsgalatot, az orvosom azt mondta hogy januar elejen menjek vissza.
2014. dec. 30. 14:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a topicot keresd fel:

Gyereknevelés-azon belül pedig a Terhesség alatt tudsz beszélni a kismamákkal. Ismerkedj meg velük, nagyon sok hasznos információval tudnak segíteni, támogatni.

37/N

2014. dec. 30. 14:01
 8/25 anonim ***** válasza:

7. hét körül menj, addigra már jó eséllyel lesz szívhang. Én mondtam nekik, hogy vigyázzanak egymásra. :)

Ha bármit szeretnél kérdezni, írj nyugodtan, akár privit is, a 21. hétig már képben vagyok. :))

Drukkolok nektek én is!

2014. dec. 30. 14:03
 9/25 A kérdező kommentje:
koszonom a tamogatast, ikreket varsz??
2014. dec. 30. 14:05
 10/25 anonim ***** válasza:
Igen, én voltam a 2. válaszoló is! :)
2014. dec. 30. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!