Van ra esely hogy mind a ket magzat megmaradjon?
Friss terhesség esetén,mint nálad is általában 2 magzat található aztán a későbbiekben kiderül,hogy az egyik megeszi a másik vagy nem,legalábbis ezt így szokták mondani :D
Sok mindent nem tudsz csinálni max,ha nagyon nagyon kíméled magad és sokat fekszel akkor hátha... Sok Sikert! :))
Ezt nem lehet előre tudni. Az ikrek "létszáma" kb. a 12-14 hetesen tekinthető véglegesnek. Ezt az Ikrek könyvében olvastam, épp ikreket várok én is.
21 hkm
Kedves Kérdező, szerintem eltévesztetted a topicot, de sebaj...
Egy része az ikerterhességeknek az egyik magzat felszívódásával, elhalásával végződik. De ez nem törvényszerű, alacsony az esélyed rá.
Még nincsenek 6 hetesek a magzatok, tehát szívhangot gondolom még nem tudtak nézni náluk.
Ne aggódj a picikért. Pihenj sokat, mert most nagy szüksége van rá a szervezetednek. Ikerterhességgel automatikusan veszélyeztetett a státuszod.
Drukkolok!
37/N
Ezt a topicot keresd fel:
Gyereknevelés-azon belül pedig a Terhesség alatt tudsz beszélni a kismamákkal. Ismerkedj meg velük, nagyon sok hasznos információval tudnak segíteni, támogatni.
37/N
7. hét körül menj, addigra már jó eséllyel lesz szívhang. Én mondtam nekik, hogy vigyázzanak egymásra. :)
Ha bármit szeretnél kérdezni, írj nyugodtan, akár privit is, a 21. hétig már képben vagyok. :))
Drukkolok nektek én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!