Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes és 1 napos vagyok. Ma...

8 hetes és 1 napos vagyok. Ma megyek uh. Már voltam 5 hetesen amiatt hogy jó helyen van-e. De igen. Mennyit fogok látni a babából érdemes képet kérnem? Lehet kérni 2 illetve 4 D-et.

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz még nagyon kicsit hogy képet kérj róla de ha lehet a te döntésed.Szívhangja már lesz ha rendes a doki akkor meghallgathatod.Én nem kaptam képet még mindig pedig 21hetes vagyok.Ha fizetek érte akkor kaphatok ha beszélek a dokival, de majd csak később a 30hét környékén.Ugyhogy ha adnak és szeretnél csináltass de egyenlőre nem túl sok mindent fogsz látni.

Boldog babavárást

2010. febr. 4. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én tegnap voltam dokinál 6 hét 1 naposan. Már volt szívműködése a picinek és 5mm a picikém. És nyugottan kérj képet mert igenis lehet látni, nekünk dvd-t is írt a doki amin látszik a szívdobogás és erre a dvd-re fogja megírni minden alkalommal az uh-t És kaptam képet és igaz egy pici pont látszik de akkor is nagy élmény. És te már 8 hetes vagy neked azért már több fog látszódni. Boldog babavárást kívánok. Majd irj hogy mi volt.
2010. febr. 4. 10:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Voltam a dokinál.11 mm-es és volt szívműködése.:)Úgy voltam vele hogy ha jól látom akkor kérek képet.Elég jól látszódott, de nem annyira mint azt sok oldalon mutatták.Úgy döntöttem inkább hogy 4 hét múlva majd többet is kérek mert azon már nagyon jól fog látszódni minden.

Boldog babavárást mindenkinek

2010. febr. 4. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem akarlak rémizgetni, csak elmondom az én tapasztalatomat! Első babám lett volna, a 6. héten mentem uh-ra, minden rendben volt, a következő a 8. héten volt, ott is minden ok, erre a 11. héten visszamentem és már nem volt szívműködése a picikémnek...annyira kiborultunk, hogy el sem tudom mondani, mert mindenki azt mondta, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz. Nem is gondoltam semmi rosszra, erre mégis megtörtént. Az orvos szerint születési rendellenessége volt és a természet elintézte. De ki az az anya, akit ez megvígasztal...2 évet vártunk rá... Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy most már félj, hogy mi lehet a baj, csak kell egy kis aggodalom. Mai napig nem hevertem ki, hogy velem is megtörténhet a rossz. Képet én kértem a 8. héten és szépen látszott... egy élmény volt, remélem hamarosan a második egészséges kisbabámnak fogok életet adni.
2010. febr. 4. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát rossz már történt velem is elég, és nem is igazán szeretem az ilyen történeteket.Sajnos már volt egy méhen kívülim pedig már nagyon szerettük volna a picikét.Most semmiképpen nem szeretnék rosszra gondolni, mert végre több mint egy év elteltével sikerült és jó helyen van.Remélem minden rendben lesz.:)
2010. febr. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!