Ez komoly? Tényleg így van vagy ez nem igaz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__64224..
Itt olvastam azt,hogy a gyámügynél felkell mutatni munkavállalási igazolást vagy ha nem akkor elviszik.
Gyámügy megfogja kérdezni,hogy van-e munkahely és az szerint döntenek az abortuszról.
Dehogy igaz. Abortuszt nem kényszeríthetnek senkire, saját akaratából dönthet mellette vagy ellene.
Megszületett gyereknél pedig minimum követelmények vannak. Közművek, rendezett lakás (van ablaküveg, nem penészes, nem omladozik). Ennyi.
Annyira megijedtem,amikor olvastam.
Azt hittem tényleg igaz.
Mivel 18 vagyok és nincs munkám,diákmunkám volt eddig.
Mik a követelmények?
Van lakásunk,csak éppen felújításban.
Kivan cserélve az összes ablak,van meleg-hideg víz,fűtés,2 szoba,nappali,konyha,fürdőszoba és egy kis étkező,francia erkély.
Csak még nagyon az elején vannak a dolgok.
Mennyi a bevételetek (neked és a gyerek apjának)?
Gondolom nem oda vinnétek haza a gyereket, hanem ha addig nincs kész, akkor átmenetileg máshová is tudtok menni.
Gyerek apjának havi 170.e
Igen addig édesanyámékhoz tudok beköltözni,ott minden kész,van fűtés,csak az a baj ott hogy nem mindig,panel lakás.
Mi szoktunk befűteni ha nem fűtenek.
de meleg-hideg víz van,semmi nem omlik,nem penészes semmi,jól kitakarított....
Gyakorlatilag emberi lakhatásra nem alkalmas putriba nem engedik haza a babát.
A baba eltartására pedig mindkét szülő köteles, így amíg vannak ruhái, kap enni, tiszta és melegben van, senki nem fog beleszólni.
Sajnos sokszor olyan helyeken se emelik ki a családból a gyereket, ahol jobban járna vele.
Itt mindene meglenne,lakható,jó környék,ahol most lakom az nagyon csöndes,jó a környezet,minden rendben ott is.
Nekem is van némi pénzem amit a babára hagytam,abból is veszünk sokmindent.
Nagyon sok ruhája lesz,nagy családból származunk.
Étel mindig lesz,anyukámmal megyek mindig piacra,ők is hozznak nekem,meg kaptam már sok bébiételt,tápszert.
Mindig rend van,mindenhol,tisztaság mániás vagyok,nem vészes de szeretem a rendet,mindig melegben lesz.
Akkor megnyugodtam.Nagyon köszönöm a válaszokat.Sokat segítetetek.
Utolso nagyon koszonom,hogy irtal ez megnyugtato volt.
Es megse nezztek?
Annyira feltem,hogy telleg elveszik.
Annyian mondjak ezt.De akkor nem kell felnem,hogy barmi lesz.
Koszonom megegyszer,nagyon halas vagyok mindenkinek aki irt.Boldog Uj Evet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!