Lehetséges még baba úgy ha a 6+0 héten 17mm-es volt a petezsák, de embrió még nem ábrázolódott?
Nyugi! Ez jó eredmény, nekem is 6 hetesen 18 mm-es petezsákom volt, és nem látszott benne senki. 1 hét múlva már nem mérték a petezsákot, mert ott üldögélt benne a 11mm-es manókám. :)
Az egyik válaszolóval viszont ellent mondanék: Annyiban igaza van, hogy ha erősek a tünetek, akkor valószínűleg emelkedik a hcg, és működik a szervezet, de a korábbi terhességemről tudom, hogy végig hánytam, borzalmasan voltam, de a petezsák üres volt! A hcg és a tünetek a sejtosztódással vannak összefüggésben. Nekem akkor nem a baba osztódott sajnos, hanem a petezsák nőtt csak, és a 10. héten már ugye fejlődésben volt a méhlepény is. Ez okozta a tüneteket, de nem jelentett semmit, üres pzsák miatt megműtöttek... :(
Tehát erre ne adj!!!
Ebben a terhességben csak öklendezés volt, a cicik nem fájtak soha!!, de a babám köszi szépen, jól van. :)
23 hetes km
Köszi a sok hozzászólást és bíztatást!
Nektek is minden jót kívánok!
Tudom,h már nem aktuális a kérdés,viszont másoknak még jól jöhet!
Nekem 5+6 naposan 10,8 mm volt a petezsák,benne 1,3 mm-es a baba,és volt pulzálás,de én egy szuper uh-s dokihoz járok.Egy héttel később 17 mm petezsák,5,5 mm baba és szépen látszott a pulzálás,és hallottam is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!