Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges még baba úgy ha a...

Lehetséges még baba úgy ha a 6+0 héten 17mm-es volt a petezsák, de embrió még nem ábrázolódott?

Figyelt kérdés
Azoka, akik hasonló időre tudnak adatokat, vagy bármit, kérlek írjátok meg. Nagyon félek, hogy csak petezsákom van és baba nincs. A petezsák alakjára azt írták, hogy ovális alakú, nem azt hogy normális. Ez nagy baj? Az ovulációmtól számítva 28 nap teljesen eltelt. Ez tuti, mert irányított volt.
2010. febr. 4. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid vannak? Dokit nem kérdezted?
2010. febr. 4. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia.Én legelőször 5+3 naposan voltam dokinál, akkor 14mm-es volt a petezsák és természetesen nem látott benne még semmit. Két hét múlva kellett visszamennem akkorra már meg volt a tündérkém , és már a szívhangot is hallhattuk. Úgyhogy nyugi. Szerintem 7-8 hét között már ott lesz neked is. Ezért nem ajánlott túl korán felkeresni a dokit:)
2010. febr. 4. 08:50
 3/16 A kérdező kommentje:

Tünetek: mellfeszülés, és kegyetlen hányinger már egy hete, de az előző terhességem alatt is ugyan ilyen erős volt a hányingerem.

Az orvos szerint nincsen baj, vagyis majd 2hét múlva. Ott nem kérdeztem, mert azt hittem ez normális, de most látom mások értékeit, és ez nem olyan egyértelmű már számomra. A dokit nem tudom felhívni mert nincsen saját, de amúgy se ilyezgetne, inkább kivár. Azt láttam rajta így utólag visszagondolva, hogy valami nem tetszik neki, de inkább várjak 2 hetet szerinte aztán ismét UH.

2010. febr. 4. 08:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is csak a méhenkívüliség miatt mentem el, féltem tőle, de azzal minden ok. Jó helyen van. Csak hát..
2010. febr. 4. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Engem sem biztatott akkor mikor még nem volt benne semmi. Mert sajnos sok esetben előfordul, hogy csak a petezsák van, és embrió nem fejlődik ki benne. Ezért nem mond előre semmit. De nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy baj van. A tünetekkel így is úgy is meg lennének. Azzal ne foglalkozz. Próbálj nyugodt maradni, mert attól hogy idegeskedsz még nem változik semmi!Nyugi!
2010. febr. 4. 09:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. febr. 4. 09:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én 6 hetesen voltam uh-on és nekem is csak 18 mm szabályos petezsák látszódott!Semmi más!Én is jól megijedtem!2hét múlva kellet visszamennem és akkor már ott volt a 13 mm babám meg a szívverése is!Nyugi minden rendben van!Tudom,hogy mondani könnyü hiszen én is átéltem ezt!Boldog Babavárást!19 hetes kismama
2010. febr. 4. 09:10
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Neked meg jó pocakosodást :)

2010. febr. 4. 09:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Figyelj!Ha ilyen erős a hányingered,vagyis vannak terhességi tüneteid,az azt jelenti,hogy működik a szervezeted,vagyis épülőben van a babád!Nem kell emiatt aggódnod!Az lenne a baj,ha rossz helyen lenne apetezsák.Arról meg azt írtad,hogy minden rednben!

Ha aggódsz,akkor azzal tudod,hogy nem csak magadnak ártasz vele!Ilyenkor kell nagyon nyugodtnak lenned,mert ez az első trimesztered!

Lesz ott baba is 2 hét múlva meglátod,és mikor vsszagondolsz erre a mostani állapotra,rájössz,hogy igazunk volt/van!

Persze tudom,hogy aggódás aggódást szül,én is édesanya vagyok.Lehet mikor mész 2 hét múlva,nagy valószínűséggel elsírod magad amikor meghallod pici babás első szívveréseit!:)

És persze gratulálok a babához!Fel a fejjel!!!

2010. febr. 4. 09:14
 10/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. febr. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!