Lehetséges még baba úgy ha a 6+0 héten 17mm-es volt a petezsák, de embrió még nem ábrázolódott?
Tünetek: mellfeszülés, és kegyetlen hányinger már egy hete, de az előző terhességem alatt is ugyan ilyen erős volt a hányingerem.
Az orvos szerint nincsen baj, vagyis majd 2hét múlva. Ott nem kérdeztem, mert azt hittem ez normális, de most látom mások értékeit, és ez nem olyan egyértelmű már számomra. A dokit nem tudom felhívni mert nincsen saját, de amúgy se ilyezgetne, inkább kivár. Azt láttam rajta így utólag visszagondolva, hogy valami nem tetszik neki, de inkább várjak 2 hetet szerinte aztán ismét UH.
Köszi!
Neked meg jó pocakosodást :)
Figyelj!Ha ilyen erős a hányingered,vagyis vannak terhességi tüneteid,az azt jelenti,hogy működik a szervezeted,vagyis épülőben van a babád!Nem kell emiatt aggódnod!Az lenne a baj,ha rossz helyen lenne apetezsák.Arról meg azt írtad,hogy minden rednben!
Ha aggódsz,akkor azzal tudod,hogy nem csak magadnak ártasz vele!Ilyenkor kell nagyon nyugodtnak lenned,mert ez az első trimesztered!
Lesz ott baba is 2 hét múlva meglátod,és mikor vsszagondolsz erre a mostani állapotra,rájössz,hogy igazunk volt/van!
Persze tudom,hogy aggódás aggódást szül,én is édesanya vagyok.Lehet mikor mész 2 hét múlva,nagy valószínűséggel elsírod magad amikor meghallod pici babás első szívveréseit!:)
És persze gratulálok a babához!Fel a fejjel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!