Ez már jóslófájás?
Figyelt kérdés
A hasam egészét 2 oldalról mintha tűvel bökdösték volna. Rövid ideig tartott(kb 1perc), nem volt nagyon fájdalmas. 32+4 hkm2014. dec. 29. 09:42
1/3 anonim válasza:
NE legyen az..
amúgy engem megfogtál,mert fogalmam nincs milyen a jósló.. sose volt :/
40+4hkm
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem jósló volt.
Én a második babámmal vagyok várandós, a 37.hétben járunk. Én úgy gondolom, nekem egyre erőteljesebb jóslóim vannak, de mivel a kisfiammal egyáltalán nem voltak, picit ismeretlen az érzés. Nekem olyan, mintha nagyon erősen húznák lefelé a hüvelyem, úgy érzem, kiszakad a helyéről. Nagyon fájdalmas. Én a hasamban nem érzek fájdalmat, nekem a hüvelyem felső része /kb.ott lehet a méhszáj/ sajog ilyenkor. Pihenésre mindig enyhül. Általában este jön elő komoly keményedés kíséretében, gondolom, estére.elfáradok a 2 évesem mellett. Szval én ilyennek képzelem a jósló fájásokat. Te vigyázz magadra, még messze a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!