Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S, ugye nem vagyok terhes?

S. O. S, ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

A menstruációm rendesen megjött, csütörtökön lett vége. A barátommal MINDIG rendesen védekeztünk, le is ellenőrizzük mindig az óvszert. Ami aggaszt, hogy tegnap reggel nagyon görcsölt a gyomrom, (az alhasam nem), és hánytam is egy kicsit. Ez nem értem mitől lehet, mondjuk előző nap össze-vissza ettem, inkább csak nassoltam. Ami még idegesít, hogy kb 3 és félórája úgy elkezdett fájni a derekam, hogy kb állni nem tudok. Ez sajnos régebben is előfordult, mert hanyagtartásom van. Lehet a hidegtől, mert a metrónál álltunk ami nagyon szeles, amikor hirtelen csak úgy a semmiből elkezdett fájni. A metróhoz kb 15 percet utaztunk. Ez azért gyanús, mert gondolom 3 perc alatt nem tudott megfázni a derekam, ahhoz több idő kell. Ez már 2 tünet ami a terhességre utal, ezért eléggé aggódom. Kérlek nyugtassatok meg valamivel.:(

A válaszokat előre is köszi.

2014. dec. 28. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2014. dec. 28. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt valamivel alá is tudod támasztani?
2014. dec. 28. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:

irany az ugyletes patika es terhessegi tesztet vegyel vagy dm-ben es reggel tesztelj, ha negativ akkor azet eleg nagy esely hogy valoban nem vagy terhes.

Miert parazol ha vedekeztetek? (hogyan is? tabletta vagy megszakitott? mert nagyon nem mindegy)

legrosszabb esetben mehenkivuli terhes lehetsz, ha megjott es megis pozitiv lesz a teszted. De kitve hiszem.

Bizonyitani te tudod...nem az itt valaszolok.

Hanyinger a terhesseg 6. hetetol tipikus nem a legelso jel altalaban es a derekad leszakadasa is remelhetoleg mastol van (es nem mehenkivuli terhesseg).

vagy holnap felhivsz egy maganlabort es hcg hormonszintet nezetsz verbol.x ezer forintert es akkor megnyugdhatsz. ha meg nagyon rosszul lennel pl. eros hasi fajdalom, gorcs es ajulas akkor a baratod vigyen be az elso korhazba vagy hivjon mentot!

2014. dec. 28. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az valamennyire megnyugtat, nekem már másfél hete késik, egyértelműen terhes vagyok és még semmi tünetem nincs.
2014. dec. 28. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ, kicsit megnyugtattatok. Amúgy írtam hogy mindig óvszerrel védekezünk.
2014. dec. 28. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Te magad írtad, hogy most múlt el a menzeszed, védekeztek MINDIG rendesen.

A gyomorfájás és a derékfájás nem tartozik a koraterhességi tünetek közé. Ezért írtam kapásból, hogy nem vagy terhes. Nem látom értelmét, hogy gyomor és derékfájás miatt terhességi tesztet vegyél pár nappal menzesz után, de te tudod...

2014. dec. 28. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm neked is a választ, remélem igazad van!
2014. dec. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!