Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 nap késés után megjött....

10 nap késés után megjött. Baj lehet?

Figyelt kérdés

Együttlét után kb fél órával elmentem wc-re és akkor láttam a wc papíron hogy véres...

10 napja késett a menstruációm. A nemvárt után egy nappal teszteltem egy halvány pozitívat. Tüneteim is voltak, olyanok is amik eddig még nem.

Nemis értem, hogy lehet hogy most megjött?:(

Nemtudom hogy menstruációs vérzésnek mondható-e, mert nincs meg erősen. Nem olyan, mint mikor rendesen megjön. Inkább rózsaszínes-barnás, és kevesebb.

Nagy baj lehet? Lehet, hogy elmegy a babám?:(

Esetleg ha hallottatok már hasonlóról megoszthatjátok velem, amég nemtudok orvoshoz menni.

Remélem nincs semmi baj.:/

2014. dec. 28. 16:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök, csak gyengén fáj a hasamalja...
2014. dec. 28. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor be kell menni a legközelebbi kórházba, ahol 24 órában van nőgyógyász, pl. női klinika, szülészet, nem tudom, felétek mi van. Megnézik UH-val, hogy van-e bevérzés, szívhanghoz sajnos még korán van, azt nem tudja ellenőrizni. Én háromszor pecsételtem az első trimeszterben.

Valószínű, hogy írnak fel progeszteron pótlást, ügyeletes gyógyszertárban kiválthatjátok.

Reméljük, hogy nem lesz nagyobb baj! Elég gyakori a vérezgetés az első trimeszterben, lehet semmiség is, és kezdődő vetélés is sajnos, reméljük az előbbi!

2014. dec. 28. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Elkezdődött valami, de nem tapadt meg rendesen. A doki azt mondta, ez még ilyenkor kémiai terhesség... még nem is beszélhetünk vetélésről sem, mert az orvos sem lát még semmit. A természet szelektál. Ha nem teszteltél volna, észre sem veszed. Kitartás!
2014. dec. 28. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Minél előbb elmegyek orvoshoz, hogy biztosan tudjam mi lehet...

Remélem nemlesz baj...

2014. dec. 28. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Drukkolok! Írd majd meg, hogy mit mondtak, mit adtak!

Első voltam

2014. dec. 28. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt, és sajnos vetélés volt
2014. dec. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!