Mitől keményedik a hasam? Mitől van ez? Olyankor mit kell tenni? A védőnő szerint pihenni! Ez ok, de miért keményedik be?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 13:00
1/5 anonim válasza:
Szia! Hány hetes terhes vagy? A pihenés az mindenképp,csak nem mindegy, milyen idősen és hogyan keményedik.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! 31 hetes vagyok! Kisebb munkáknál pl. mosogatás,porszívózás.ilyenek4! Ja és van úgy hogy csak magától!
2008. aug. 18. 13:04
3/5 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Azért keményedik, mert összehúzódik a méhed, gyakorol a szülésre. A vége felé már nem gond, ha naponta néhányszor (eddig 10-t olvastam) keményedik, de ha még nem jársz a vége felé, akkor valóban kellene tenni ellene. Magnéziumot kell szedni (nekem a Magne B6 nem volt elég, magnezium-citrátot írt fel az orvosom), és pihenni kell.
4/5 anonim válasza:
az alapján amit leírtál, valóban az a legjobb, ha próbálsz minél többet pihenni. Szedsz magnéziumot. Egyébként ne aggódj, nekem 18 hetes korom óta keményedik, most a 34. hétben vagyok, de a magnézium és a pihenés elég ahhoz, hogy ne - vagy tényleg csak néhányszor - legyen egy nap.
5/5 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Ha érzed, hogy keményedik, feküdj le egy kicsit. Nincs olyan házimeló, ami nem vár meg. : ) Ha fél órán belül nem múlik el, és esetleg erősődne vagy szabályos időközönként jeletkezne, akkor doki. Nekem ezt adta ki az orvosom parancsba. Jobb félni, mint megijedni. Mondjuk nekem nem egyszerű lesza szülés még császárral sem. kitartás! minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!