Más is van rosszul az Elevittől? Egy korábbi kérdésben valaki említette, hogy érezted magad tőle?
Szia!
Én az első terhességemnél végig az Elevitet szedtem, de nem volt semmi bajom tőle. Most a Femibiont szedem, attól is teljesen jól vagyok.
Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mi okozhatja ezt...
14 hetes kismama + 21 hós kislány anyukája
Szia!Én így konkrétan nem voltam éhes tőle,de hányingerem az volt.Mondjuk elég sokat rókáztam az elejétől,néha még most is.az orvosom javaslatára nem reggel,hanem este szedtem-szedem be.így valóban jobb.:)boldog babavárást!!
34+2hetes
Ahh véletlenül a terhesség rovatba ment, ott még sajnos nem tartok..
Félek rákérdezni, mert így is mindig mondja, hogy egyek, híznom kéne... Számomra, így 50 kg alatt mindig az a fura, hogy nekem is mindig olyan adagokat tolnak gyógyszerekből, mintha 70-80kg lennék. Nem csak a nődoki, hanem a házi is.
Próbáld meg a Hipp Natalt! Csupán 1000 ft, Dm-ben kapható, szirup. Én is az Elevites időszakban híztam, és ha meggondolom ez az "most azonnal ennem kell" időszak is akkor volt. Nekem a sima folsavtól fájt nagyon a gyomrom. A Femibion is jó.
üdv 29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!