19+5 naposan 3,5 kg + jónak mondható?
Szerintem kiváló.. ha csak nem voltál nagyon vékony elötte.. a barátnőm rendszeresen eddzett és 59kg volt mikor teherbe esett(kb 170-173cm magas lehet)most 18 hetes és 7 kg hízott.. de pár hete megállt és semmi nem jött rá... valószínüleg ha nem edz ennyi lett volna a normál súllya. :)
Én most vagyok 19 hetes és csakpár deka van rajtam.. de végighánytam 3 hónapot és amúgyis van rajtam kb 21kg felesleg (betegségekből adódóan):) szóval sztem te nagyon jólállsz :)
A 22. hétig fogytam pár kilót,utána beindult.
Azóta már több mint 10 kg-ot híztam.
Szóval ez majd változik.az elején is azt gondoltam de jü nem hízok majd sokat..:-))nem jött be...!
18. hét és 8 kiló.
Azt olvastam, hogy a vékonyaknál gyakoribb, hogy többet híznak (15-20-25 kiló). nincs tartalék, míg az átlagnál erősebb testalkatunak, van.
Szerintem jo. En vekony voltam, amikor teherbe estem, sokaig nem hiztam, pedig kemenyen edzettem elotte, amit joval mersekeltebb tornaval valtottam ki a baba miatt. Szoval azt hittem, hogy sokat fogok hizni.
A 20. heten jartam ket es fel kilonal, szep egyenletesen jott utana heti fel kilo fel a 30. hetig. Nah, azota ossze-vissza hizom. A 38. hetben vagyok es elvileg 13 kilonal jarok (par nappal ezelotti meres). Van olyan het, hogy nem hizom, a multkor meg vizesedni kezdtem es egy het alatt feljott ketto, utana ket het alatt fel kilo. En mar kovetni sem tudom, semmi logika sincs benne. :-)
A sportot egyebkent 30 hetesen teljesen el kellett hagynom nyilo mehszaj miatt, gyanitom, hogy ezert van az egyenletlen sulynovekedes es a vizesedes is.
Nem csak babara hiztam egyebkent: tegnap probalgattam ruhakat, meg feljonnek a legszukebb baba elotti nacik is, de feszesebbek a combomon, mint regen es en derekra, csipore hiztam a hasamon kivul, szoval hiaba fogok megszulni, tuti nem tudom majd begombolni oket.
Én is 165 vagyok,55-el kezdtem,ugyanúgy ahogy Te
19hetesen 4kiló,
22h.6kiló,
24 hetesen már 7,
29h.--9kiló,
31h.10kiló
most vagyok 33hetes éa +11kilónál járok,de már víz jön fel kb. 28-29héttől.
Ahogy nézem 20-26hétig jött fel a java,érzésem szerint 4kiló lehet a "sajátom","maradós" a többi a baba meg víz...:-)
Szia!
Én 172 cm magas vagyok, és 72kg volt a kezdősúlyom, most 19 hetesen 3 kg-ot híztam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!